۲۰ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۰
کد خبرنگار: 2201
کد خبر: 84400266
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه دزفول: دلسوزان فرهنگی با نگرش تعاملی به مسائل بپردازند

دزفول- ایرنا- امام جمعه دزفول گفت: دلسوزان فرهنگی باید با نگرش گفتمان و تعامل به مسائل و مشکلات شهری بپردازند تا بتوان بهترین راهکار را ارائه کرد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی روز یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی در دفتر امام جمعه  در خصوص برخی هنجارشکنی ها در یکی از بوستان های ساحلی گفت: نگاهمان  نسبت به فرهنگ باید کلان باشد،  باید ریل گذاری صحیحی برای فرهنگ جامعه انجام شود.
وی کار شورای فرهنگ عمومی را سیاست گذاری دانست و گفت: افراد زیادی نسبت به فرهنگ عمومی و دینی دغدغه دارند ولی نباید با احساسات و تندخویی عکس العمل نشان داد.
امام جمعه دزفول افزود: یکی از راهکارهای فرهنگی فکر، اندیشه و ارائه برنامه است که در درازمدت جواب می دهد؛ با شعار و بیانیه نمی توان کار کرد.  
وی بر ضرورت مهندسی فرهنگی در پروژه های شهری تاکید کرد و گفت: دزفول شهر دارالمومنین و از نظر برخی پارامترهای فرهنگی برجسته است لذا باید بتوانیم این دستاوردهای فرهنگی را با تلاش و کوشش و برنامه ریزی حفظ کنیم.
حجت الاسلام قاضی دزفولی افزود: در مسائل فرهنگی باید قایل به گفت وگو، تفکر و رایزنی فرهنگی  باشیم؛ شعاردادن و برخورد تحکم آمیز و تند در این حوزه مغایر فرهنگ است.
امام جمعه دزفول انتقاد سازنده را ضروری دانست و گفت: نقد نباید مانند چماق بر سر فرد یا ارگانی  فرود آید زیرا  نه تنها جوابگو نیست بلکه کار را خراب تر می کند؛ باید همزمان با حمایت از متولیان فرهنگی از آنها مطالبه شود.
وی خواستار ترویج و ارتقای فرهنگ دینی توسط رسانه های دزفول شد و به آنها توصیه کرد با  انتشار برخی اخبار بدون تحقیق و آگاهی مردم را بدبین و دشمن را شاد نکنند.
حجت الاسلام قاضی دزفولی با تاکید بر لزوم داشتن پیوست فرهنگی در همه پروژه های شهرداری گفت: رهاسازی پروژه های شهرداری بدون پیوست فرهنگی کاری ابتر است، هدف و نحوه استفاده هر طرح یا پروژه باید بیان شود.
وی افزود: هدف از اجرای پروژه ها آرامش و تفریح خانواده ها بدون ابتذال است.
 سرپرست شهرداری دزفول نیز گفت: شهرداری دزفول از نظر زمان تاسیس، جزو پنج شهر اول کشور بوده و انجام امور فرهنگی یکی از وظایف اصلی این ارگان است.
علی انصاری با بیان اینکه  بستر لازم برای استفاده از تمام ظرفیت ها فراهم نشده است، گفت: اگر پیوست فرهنگی از قبل تهیه شود بهتر می توان کار را پیش برد ولی اگر بعد از اجرا برای پیوست فرهنگی اقدام شود ممکن است در آینده مجبور باشیم برخی طرح ها را تخریب کنیم.
وی بر ضرورت کنترل فضای مجازی تاکید کرد و افزود: علی کله یکی از فضاهای گردشگری ساحل دز است و برای طراحی پارکها و فضاهای عمومی از ایده های خلاق استقبال می‌شود.  
سرپرست شهرداری دزفول گفت: در صورت ضرورت، آمادگی لازم برای فسخ قرارداد پیمانکار علی کله را داریم.
 رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دزفول نیز گفت: طرح مهراوه محله همدل همزمان با سراسر کشور در دزفول آغاز شده و ۱۵۰ اثر برگزیده از فعالیت ها و خدمات برگزیده مساجد با محوریت امامان جماعت  دزفول در این طرح شرکت کردند.
حجت الاسلام احسان خاکی افزود: با انتخاب کمیته داوران ۶ اثر برتر مشخص و ۲ اثر نیز به مرحله استانی راه یافتند که در نماز جمعه تجلیل شدند.
وی گفت: در خدمات اجتماعی فرهنگی با محوریت مسجد سیدعزیزاله پژوهیده و رضا آیت انتخاب شدند که با این شرایط در بخش کشوری هم حرف برای گفتن داریم.
رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دزفول افزود: حدود ۳۰۰ مسجد در دزفول وجود دارد که حجت الاسلام مصطفی محجوب از دزفول  به عنوان امام جماعت برتر در سطح کشور شناخته شد.  
وی افزود: برای توسعه برنامه های فرهنگی در بوستان ساحلی علی کله پنجشنبه نماز جماعت در محل بوستان برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha