به گزارش ایرنا، مدیر توزیع برق بانه از تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار در ۹ روستای این شهرستان با اعتباری بالغ بر ۱۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال خبر داد و گفت: با توجه به آمار بالای سرقت سیم مسی از یک طرف و مشکل ضعف ولتاژ از طرف دیگر، پروژههای تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار در این شهرستان با هدف اصلاح، بهسازی و استاندارد سازی شبکه با جدیت در حال اجرا است.
صلاح الدین قادری اظهار داشت: ۱۴ هزار و ۲۳۸ متر شبکه سیمی در روستاهای بیکش، ننور، آلوت، خواجه امیر، کوخ مراد، سیاحومه، سیسارک، سیچان و صالح آباد کانی سور به کابل خودنگهدار تبدیل شد.
وی با اشاره به اتمام پروژه تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار در این روستاها افزود: ۳۲ تیر نیز در معابر جابجا شده و همچنین ۱۶۵ مورد رفع حریم از شبکه و تأسیسات برق صورت گرفته است.
مدیر توزیع برق شهرستان بانه با اشاره به توجه به لزوم اصلاح و نوسازی شبکه فشار ضعیف در بخش روستایی تأکید کرد: با جدیت تمام و استفاده از تمام ظرفیتهای شهرستان پیگیر جذب اعتبارات لازم و انجام پروژههای مشابه در روستاهای هدف هستیم.
قادری گفت: با اجرای پروژههای تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار اهداف زیادی از جمله اصلاح و نوسازی شبکه، رفع ضعف ولتاژ، افزایش سطح مقطع و رفع حریم محقق خواهد شد که در نهایت باعث پایداری شبکه و جلب رضایت مشترکین و شهروندان میشود.
اصلاح و بهسازی پست هوایی روستای هشلی
مدیر توزیع برق کامیاران با اشاره به اتمام اصلاح و بهسازی پست توزیع هوایی روستای هشلی، افزود: وجود نقاط حادثه خیز و فرسودگی شبکه از جمله دلایل اجرای این پروژه بود، این عملیات با هدف رفع حریم نقاط مخاطره آمیز، تعویض تیرهای فرسوده و افزایش ضریب پایداری شبکه برق این روستا آغاز شده و با اجرای آن مشکلات ساکنان این روستا در حوزه برق، مرتفع شد.
شهرام بهمنی ادامه داد: در اجرای این پروژه، پایه فشار متوسط و فشار ضعیف پست هوایی روستای هشلی جدید به جهت فرسوده بودن و رفع حریم نصب شد و ۳۶ متر کابل کشی فشار ضعیف زمینی با اعتباری بالغ بر ۷۸۰ میلیون ریال اجرا شد.
وی گفت: روستای هشلی با قرار داشتن در محدوده فیدر شیروانه، دارای آب و هوای کوهستانی بوده و این مساله به ویژه در فصول سرد سال و در زمان بارش باران و برف و یا وقوع طوفان با توجه به قدمت شبکه میتواند منجر به آسیب به شبکه توزیع برق شود که با اجرای این طرح ضمن افزایش ضریب پایداری برق این روستا با اصلاح انشعابات مشترکان و جلوگیری از استفاده غیرمجاز از برق، امنیت شبکه نیز بیش از پیش تأمین خواهد شد.
جابجایی شبکه فشار متوسط ورودی نایسر سنندج
مدیر توزیع برق شمال سنندج گفت: پروژه جابجایی ۵۱۲ متر شبکه فشار متوسط یک مداره (حدفاصل سه راه شهرک صنعتی برازان تا ابتدای خیابان شافعی) با هدف تعریض و احداث مسیر و خیابان جدید الاجرا به بهره برداری رسید.
محمدآزاد حسینی افزود: افزایش قدرت پست ترانسفورماتور موجود از ۵۰ کیلوولت آمپر به ۱۰۰ کیلوولت آمپر و احداث ۵۷۰ مترشبکه فشار ضعیف هوایی و زمینی از جمله اقداماتی است که در راستای زیرساخت لازم برای احداث مسیر جدید صورت پذیرفته است.
وی ادامه داد: خط یک مداره به طول ۵۱۲ متر به منظور رفع حریم و افزایش ضریب اطمینان شبکه برق احداث شد که پس از گچ ریزی و ارائه معبر و کف توسط عوامل اجرایی شهرداری عملیات جابجایی انجام و شبکه یک مداره قبلی برکنار شد.
مدیر توزیع برق شمال سنندج یادآور شد: با توجه به ضرورت تعریض و ساماندهی مسیر قدیم و نیز کثرت شبکه توزیع در مجاورت آن، جابجایی خط امری اجتناب ناپذیر بوده و این امر مستلزم همکاری و هماهنگی هرچه بیشتر ادارات و ارگان های مربوطه که دارای تاسیساتی مانند گاز – مخابرات و غیره هستند، است.
میزان مصرف برق استان کردستان به طور میانگین در طول روز ۴۵۰ مگاوات و در شب ۵۲۰ مگاوات است. در حال حاضر ۶۸۵ هزار مشترک در بخشهای مختلف اداری، خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی از خدمات شرکت برق کردستان بهرهمند هستند.
نظر شما