رقابت برای کسب قدرت بزرگترین آسیب انتخابات است

کرمانشاه- ایرنا- رییس دفتر شورای نگهبان در استان کرمانشاه گفت: متاسفانه در انتخابات، افراد برای کسب قدرت رقابت می‌کنند در حالی که در فرهنگ دینی ما رقابت باید برای خدمت باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام «محسن مفید» روز سه‌شنبه به مناسبت سالروز تشکیل شورای نگهبان در نشستی خبری بیان داشت: انتخابات ما آسیب هایی دارد که در شأن نظام جمهوری اسلامی و مردم ایران نیست.

او از رسانه ها و نخبگان جامعه خواست تا برای اصلاح آسیب ها ورود جدی داشته باشند.

حجت الاسلام مفید ادامه داد: دیگر آسیب ما در انتخابات این است که شاهد شکل گیری فضای منفی بر علیه افراد رد صلاحیت و یا عدم احراز صلاحیت شده هستیم.

وی تاکید کرد: این فضا سازی ها در خصوص زندگی فردی و خانوادگی افراد غلط و خلاف اخلاق و حتی بدور از واقعیت است و باید دقت داشت که این موضوع با آبروی افراد سر و کار دارد.

حجت الاسلام مفید در خصوص انتخابات اخیر ریاست جمهوری نیز گفت: قبل از انتخابات سه جلسه ستاد پیشگیری در استان برگزار شد و خوشبختانه با هماهنگی هایی که با نهادهای نظارتی و اجرایی و نیز روسای ستادهای انتخاباتی در استان انجام شد شاهد بروز تخلفی در انتخابات نبودیم.

او البته در خصوص انتخابات شورای شهر تاکید کرد که این شورا طبق قانون نظارتی بر این انتخابات ندارد هرچند در طرح اصلاح قانون انتخابات ورود شورای نگهبان به نظارت بر انتخابات شورای شهر نیز پیش بینی شده است.

نرخ مشارکت کرمانشاه در انتخابات ۴۸.۵درصد

رییس دفتر شورای نگهبان کرمانشاه مجموع مشارکت استان در انتخابات را ۴۸.۵ درصد و نزدیک به متوسط کشوری اعلام کرد.

رقابت برای کسب قدرت بزرگترین آسیب انتخابات است

وی در ادامه اشاره ای به وظایف و اهمیت شورای نگهبان داشت و گفت: وظیفه اصلی شورای نگهبان در قانون اساسی پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام است.

او افزود: طبق قانون اساسی تمام قوانین و مقررات کشور باید بر اساس موازین اسلامی باشد و این اصل بر تمام اصول قانون اساسی حاکم است و تشخیص آن نیز بر عهده شورای نگهبان گذاشته شده است.

حجت الاسلام مفید ادامه داد: اصل ۹۳  قانون اساسی به صراحت اشاره دارد که مجلس شورای اسلامی بدون شورای نگهبان اعتبار قانونی ندارد ضمن اینکه تفسیر قوانین نیز یکی دیگر از وظایف شورای نگهبان است.

او تصریح کرد: شورای نگهبان در خصوص انتخابات نیز ناظر بر خبرگان، ریاست جمهوری ، مجلس شورای اسلامی و همه پرسی است.

به گفته وی شورای نگهبان همچنین  یکی از اعضای شورای بازنگری قانون اساسی است و اگر رهبری قادر به ادامه انجام وظایفش نباشد شورای موقت رهبری تشکیل می شود و یکی از فقهای شهورای نگهبان عضو این شورا خواهد بود.

رییس دفتر شورای نگهبان در استان به اهمیت شورای نگهبان در کلام امام راحل و مقام معظم رهبری پرداخت و گفت: این شورا به عنوان رکن رکین نظام جمهوری اسلامی و عامل اصلی مانایی نظام در حوزه اسلامیت و جمهوریت تعریف شده است.

حجت الاسلام مفید افزود: موضوع بعد اعتماد امام راحل و مقام معظم رهبری به شورای نگهبان است به گونه ای که در طول ۴۳ سال انقلاب همواره شاهد حمایت آنها از عملکرد شورای نگهبان در برابر همجمه های مخرب بوده ایم.

وی در پایان اشاره ای نیز به تاریخ شکل گیری شورای نگهبان داشت و گفت: در اول اسفند ماه سال ۵۸ در ابتدا امام راحل ۶ نفر از فقهای شورای نگهبان را معرفی کردند و بعد از شکل گیری اولین مجلس شورای اسلامی نیز در ۲۶ تیر ماه ۶ حقوقدان شورای نگهبان توسط مجلس معرفی شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha