«محمدرضا کدخدازاده» امروز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به برنامه افتتاحیه ۳۲۱ کیلومتر مسیر بزرگراهی جدید که فردا به دستور رییس جمهوری افتتاح و زیر بار ترافیک می رود، افزود: با افتتاح این ۳۲۱ کیلومتر طول شبکه بزرگراهی کشور به ۱۹ هزار و ۸۰۰ کیلومتر میرسد.
وی ادامه داد: در ابتدای دولت تدبیر و امید طول شبکه بزرگراهی کشور ۱۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر بود که اکنون به ۱۹ هزار و ۸۰۰ کیلومتر رسیده است. بدین معنا که ۶۰ درصد در ساخت بزرگراه رشد داشتیم.
کدخدازاده ادامه داد: اکنون بیش از ۳ هزار کیلومتر مسیر بزرگراهی به عنوان پروژه های شرکت ساخت، در دست ساخت است که تکلیف قانونی برای تکمیل آن داریم.
جزییات برنامههای افتتاح بزرگراهها در ۱۷ استان
وی ادامه داد: با هدف بهبود شبکه حمل و نقل جادهای کشور و توسعه کریدورهای بزرگراهی برای ایجاد ارتباط بین شمال- جنوب و شرق- غرب کشور، فردا (پنجشنبه ۲۴ تیرماه) و با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس جمهور، ۳۲۱ کیلومتر راه و بزرگراه در استانهای مختلف کشور افتتاح می شود.
کدخدازاده توضیح داد: بعضی از این مسیرها امروز زیر عبور آزمایشی رفته است تا ایمنی آنها مورد بازبینی قرار بگیرد و برخی مسیرها هم فردا به دستور رییس جمهوری افتتاح رسمی می شود.
معاون ساخت و توسعه آزادراههای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: این طرحها شامل ۲۰ کیلومتر بزرگراه در استان آذربایجان غربی، ۲۸ کیلومتر بزرگراه در بوشهر، ۳۵ کیلومتر بزرگراه در چهارمحال و بختیاری، ۲۵ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه در استان خراسان جنوبی و ۱۱ کیلومتر راه اصلی در خراسان رضوی است.
وی اضافه کرد: هم چنین ۱۳ کیلومتر بزرگراه در خراسان شمالی، ۱۴ کیلومتر بزرگراه در خوزستان، ۱۰ کیلومتر راه اصلی در سمنان، ۴۳ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه در سیستان و بلوچستان و ۱۰ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه در استان فارس زیر بار ترافیک می رود.
به گفته کدخدازاده فردا ۲۴ کیلومتر راه اصلی در کرمان، ۱۲.۵ کیلومتر بزرگراه در گلستان، ۵ کیلومتر راه اصلی در گیلان، ۲۸.۵ کیلومتر بزرگراه در لرستان، ۲۰ کیلومتر بزرگراه در استان مرکزی، ۱۰ کیلومتر بزرگراه در هرمزگان و ۱۷ کیلومتر بزرگراه در استان یزد است افتتاح خواهد شد.
به گفته کدخدازاده ارزش روز این طرحها ۳۰ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
افتتاح هشت طرح راهداری و ۱۶ طرح بندری
فردا هم چنین قرار است ۸ طرح در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور افتتاح شود.۱۶ طرح نیز متعلق به پروژه های سازمان بنادر کشور در بیش از سه بندر است.
۶ پروژه بزرگ دریایی و بندری از ۱۶ پروژه مربوط به استان هرمزگان با است که این پروژه ها شامل افتتاح یک پست اسکله و ۳۱هکتار بارانداز پایانه کانتینری بندر شهید رجایی با اعتبار ۴۷۲ میلیارد تومان، سه پست اسکله نفتی(بخش عملیات عمرانی) با اعتبار ۱۵۱میلیارد تومان، دو فروند لایروب هایپر ساکشن ۴۰۰۰متر مکعبی با اعتبار ۸۵ میلیون یورو و یک فروند قایق طناب گیر با اعتبار ۸۰۰ هزار یورو است که در مجموع برای آنها، سه هزار و ۱۹۷ میلیارد تومان سرمایه گذاری از محل منابع داخلی سازمان بنادر و دریانوردی صورت گرفته است. پروژه ساختمان مرجع دریایی بندر جاسک با اعتبار ۷.۹ میلیارد تومان و سیستم جامع اطفاء حریق بندر لنگه به ارزش ۴.۷ میلیارد تومان از دیگر پروژه های افتتاحی در استان هرمزگان است.
پروژه های مربوط به استان خوزستان نیز شامل انبارهای چند منظوره نگهداری کالا، یک فروند کشتی لایروب مکنده مخزن دار (هاپرساکشن) و پروژه مربوط به استان بوشهر تحت عنوان سامانه دوربین مداربسته و حفاظت الکترونیکی است.
پروژه های مربوط به استان مازندران نیز شامل یک دستگاه جرثقیل های موبایل ساحلی ۶۰ تنی، ساختمان باشگاه ملوانان(امیرآباد)، ایستگاه شماره ۲ آتش نشانی، کارخانه تولید آرد بلغور ذرت و کنستانتره، سامانه دوربین مداربسته و حفاظت الکترونیکی، ریل گذاری اسکله های جنوبی برای استفاده جرثقیل های بکرا و اجرای محوطه کانتینری و ساختمان باشگاه ملوانان (نوشهر) است.
نظر شما