بدر شکوهی روز شنبه در جلسه صیانت از عفاف و حجاب استان اظهار کرد: عفاف و حجاب، از موضوعاتی است که همواره در فرهنگ اسلامی مورد توجه بوده و ترویج و رعایت آن وظیفهای همگانی است و مسوولان در این رابطه باید تلاش کنند و فضا را به گونهای فراهم کنند که جایگاه حجاب و پوشش در ادارات، مدارس، دانشگاهها و جامعه خدشه دار نشود.
وی با بیان اینکه حجاب مخصوص دین اسلام نیست، افزود: در همه ادیان الهی به موضوع حجاب و عفاف اشاره شده و حفظ و مراقبت بیشتر از هر چیز گران بها مورد تاکید قرار گرفته است.
شکوهی با اشاره به اینکه نگاه اسلام به حجاب یک نگاه انسانی است، گفت: با توجه به ضرورت امر عفاف و حجاب در جامعه می توان آن را صیانت از بنیان خانواده دانست.
وی با تاکید بر اینکه موضوع عفاف و حجاب موضوع یک روز و یک هفته نیست بلکه هر روز، روز حجاب و عفاف است، گفت: با توجه به اینکه نسل امروز ما نسل پرسشگر و نقاد است باید برنامهها و پاسخهای ما اقناعی باشد چرا که برخوردهای سلبی جواب نمیدهد.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی افزود: باید موضوع فرهنگ عفاف و حجاب در تمام لایههای خانواده نهادینه شود تا جامعه از تندباد تهاجم فرهنگی در امان بماند.
وی خاطرنشان کرد: فرهنگ ایرانی اسلامی بسیار غنی است و حفظ فرهنگ حجاب و عفاف نیازمند حرکتی پویا و هدف مند است.
شکوهی ورود تشکلهای مردم نهاد را یکی از راهکارهای مهم در زمینه نهادینه سازی عفاف و حجاب دانست و افزود: دولت به تنهایی نمیتواند با بخشنامه و الزام موفق باشد بلکه همه دستگاههای متولی باید نسبت به وظایف و مأموریتهای خود بدرستی اقدام کنند.
مدیرکل زنان و خانواده استانداری آذربایجانشرقی نیز در این جلسه با بیان اینکه اولین نهاد اجتماعی و سنگ بنای هر جامعهای خانواده است، افزود: نقش زن در حفظ و استحکام بنیان خانواده بسیار اساسی است.
رقیه صادق زاده افزود: موضوع عفاف و حجاب نباید مختص به زمان خاص مانند هفته عفاف و حجاب باشد؛ بلکه باید در طول سال برنامه هایی با این مفهوم تداوم داشته باشد و مردان و زنان به طور یکسان در حفظ و صیانت از آن نقش دارند.
وی با بیان اینکه از نگاه های مختلف مساله پوشش دارای اهمیت است، گفت: پذیرش حجاب بر اساس سنت یا بر مبنای ارزش ها و عواطف دینی یا با نگاه به مسئله تکلیف مداری دینی دارای اهمیت است.
صادق زاده با تاکید بر اهمیت فرهنگ سازی برای نهادینه شدن هرچه بیشتر عفاف و حجاب در جامعه ادامه داد: بهترین پاسخ به شبیخون فرهنگی و جنگ نرم دشمنان، تلاش برای تقویت بنیان خانواده و بهره گیری از اساتید و گروه های موثر جامعه برای مبارزه با رویدادهایی همچون چهارشنبههای سفید است.
نظر شما