۱۴۰۰، سال تحول در حوزه درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه است

کرمانشاه - ایرنا - مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به پروژه‌های مختلفی که در سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: امسال را می‌توانیم سال تحول در حوزه درمان تامین اجتماعی این استان بنامیم.

به گزارش ایرنا، «میثم حجتی‌پور» روز شنبه در یک نشست خبری که به مناسبت هفته تامین اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: با بهره‌برداری از پروژه‌های سال جاری و تحول ایجاد شده به اندازه تمام سال‌های گذشته خدمات درمانی تامین اجتماعی را توسعه داده‌ایم.

وی ساخت اورژانس بیمارستان شهدا در سه هزار و ۲۰۰ متر زیربنا و ۲ طبقه را یکی از مهمترین برنامه‌های سال جاری دانست و افزود: این پروژه که سال گذشته به دلیل کرونا متوقف شد امسال آغاز و بعد از حدود ۲ سال با بهترین تجهیزات و امکانات به بهره‌برداری می‌رسد.

حجتی‌پور با اشاره به اینکه بیمارستان حضرت معصومه به عنوان بیمارستان تخصصی زنان و کودکان باید الزاماتی داشته باشد، گفت: داشتن یک اتاق‌ خصوصی برای زایمان زنان که همسران آنها به راحتی در کنار شان حضور داشته باشند، سال‌ها به آرزو تبدیل شده بود ولی قرار است تامین اجتماعی هشت اتاق زایمان خصوصی را در ۹ ماه آینده در این بیمارستان ایجاد کند که نمونه این بخش را در کمتر استانی می‌بینیم.

مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه ادامه داد: درمانگاه بیمارستان باید در محیطی خارج از بیمارستان باشد که در بیمارستان حضرت معصومه بنا داریم ساخت درمانگاه تخصصی را با زیربنای یک هزار و ۳۰۰ متر و در ۲ طبقه و خارج از بیمارستان ظرف یک و نیم سال آینده احداث و به بهره‌برداری برسانیم.

تاکنون ۵۵۰ هزار نسخه الکترونیک صادر شده است

وی با اشاره به اینکه سال ۹۶ فقط ۲ بیمارستان و ۲ درمانگاه داشتیم، تاکید کرد: امسال علاوه بر تجهیز ۲ بیمارستان، در بیشتر شهرستان‌های استان و مکان‌هایی که نیاز به این خدمات دارند، درمانگاه تامین اجتماعی آماده ارائه خدمت به هم استانی‌ها است.

حجتی‌پور تعداد مراجعین به مراکز درمانی تامین اجتماعی در سال گذشته را ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بیمار اعلام کرد و افزود: همچنین در سال گذشته چهار هزار و ۲۵ زایمان در بیمارستان حضرت معصومه ثبت شد که معادل یک سوم میزان زایمان انجام شده در استان است.

این دندانپزشک کرمانشاهی ضمن ارائه گزارشی از دوران کرونا هم یادآور شد: از ابتدای کرونا تا ابتدای تیرماه جاری یک هزار و ۶۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستان شهدا بستری و در این مدت ۲۱ هزار سی‌تی‌اسکن انجام شد که جواب هشت هزار و ۲۰۰ مورد آنها مثبت بود.

مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه صدور نسخه الکترونیک را هم ضروری دانست و گفت: زیرساخت‌های لازم برای صدور نسخه الکترونیک فراهم است و اکنون روزانه سه تا پنج هزار نسخه الکترونیک صادر می‌شود و در مجموع تا به امروز ۵۵۰ هزار نسخه الکترونیک که معادل ۵۰ درصد نسخه‌ها بوده، در کرمانشاه صادر شده است.

حجتی‌پور اعتبار سال جاری حوزه درمان تامین اجتماعی را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و ادامه داد: امروز تجهیزاتی نیست که بخواهیم و نداشته باشیم فقط راه‌اندازی بخش ام. آر. آی نیاز به استانداردهای محیطی بسیاری دارد که بعد از راه اندازی اورژانس بیمارستان شهدا این بخش را هم به این بیمارستان اضافه می‌کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha