کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی با مصرف غلات

تهران - ایرنا - مطالعات محققان دانشگاه ایالتی بولینگ گرین در اوهایو نشان می‌دهد مصرف سه وعده غلات کامل در روز، خطر بروز بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

به گزارش روز چهارشنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از پایگاه خبری مدیکال نیوز، رژیم غذایی و شیوه زندگی نقش مهمی در سلامت سیستم قلب و عروق دارد.

مطالعات جدید نشان می‌دهد مصرف سه وعده غلات کامل در روز، احتمال بروز بیماری‌های قلبی عروقی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

غلات کامل حاوی مقادیر بالای سبوس و فیبر هستند و به همین دلیل سلامت بدن را تضمین می‌کنند.  

بر اساس این مطالعه، غلات کامل به طور منظم منجر به کاهش اندازه دور کمر، فشار خون، قند خون، تری گلیسیرید و کلسترول می‌شود و تمام این عوامل با بیماری‌های قلبی مرتبط هستند.

این مطالعه با بررسی اطلاعات پزشکی بیش از سه هزار نفر از دهه ۱۹۷۰ آغاز شده که میانگین سنی داوطلبان پنجاه سال بوده است.

در ادامه این مطالعه روی مصرف فیبر تاکید شده و نشان می‌دهد ترکیب فیبر با ویتامین‌های گروه B (تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین)، ویتامین E، مواد معدنی (مانند آهن، منیزیم، سلنیوم، روی) در کاهش بسیاری از بیماری‌ها از جمله کاهش التهاب، کاهش دیابت نوع دو، بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا، سکته مغزی، چاقی و سرطان نقش دارد.

در مقابل غلات کامل، غلات تصفیه شده قرار دارند. این محصولات معمولا با فولیک اسید یا انواع ویتامین‌ها غنی می‌شوند.

این غلات هم مفید هستند، ولی ارزش غذایی و درمانی آنان با غلات کامل توان برابری ندارد.

مصرف سه وعده غلات کامل در روز توصیه شده است.

نتایج این مطالعه در نشریه Nutrition منتشر شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha