عبدالهادی فقهی زاده روز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان زنجان مفاهیم ارزشمند قرآنی را از عناصر اصلی فرهنگی عمومی عنوان کرد و افزود: بر همین اساس از سال ۹۶ مقرر شد تا فعالیت شورای توسعه فعالیت های قرآنی به صورت جدا از شورای فرهنگ عمومی نباشد بلکه به جای آن یک کمیته ذیل شورای فرهنگ عمومی به صورت جدی تر و قوی تر کارهای قرآنی را در استان ها پیش ببرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع معرفی پایتخت های قرآنی، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: در نخستین گام در این راستا براساس مولفه ها و شاخص های تدوین شده، سال گذشته شهر کاشان به عنوان پایتخت نهج البلاغه معرفی شد و امسال نیز بوشهر به عنوان نخستین پایتخت قرآنی کشور لقب گرفت.
فقهی زاده گفت: طرح معرفی پایتخت های قرآنی، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه متاثر از نگاه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به توانمندی های استان ها و ساماندهی حرکت رو به جلو برای ایجاد ظرفیت های جدید است.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به وجود پنج ههزار فعال قرآنی بیمه شده در کشور اشاره کرد و افزود: سالانه برای هر فرد بیمه شده سه میلیون تومان اعتبار اختصاص داده می شود.
استان زنجان ۶ هزار حافظ بالای پنج جز قرآن دارد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان نیز در این جلسه به ظرفیت ها و توانمندی این استان در حوزه فعالیت های قرآنی اشاره کرد و گفت: در زمان حاضر ۶ هزار حافظ بالای پنج جز در استان وجود دارد.
محمدربیع احمدخانی از فعالیت ۴۰۰ مربی قرآن در استان زنجان خبر داد و افزود: هم اکنون ۱۸ هزار قرآن آموز مخاطب برنامه های آموزشی موسسات و مراکز قرآنی هستند.
وی با بیان اینکه ۲۲۰ نفر از فعالان قرآنی استان زنجان از طریق صندوق اعتباری هنر بیمه شده اند، اظهار داشتت: امسال ۶۰۰ میلیون تومان برای اجرای برنامه ها از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان زنجام مساعدت شده است.
احمدخانی گفت: در زمان حاضر ۳۲ موسسه قرآنی زیر نظر مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان زنجان فعالیت دارند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: امسال در اجرای طرح ملی انتخاب روستای قرآنی، روستای اژدهاتو از توابع شهرستان زنجان جزو ۱۷ روستای برتر قرآنی کشور معرفی شد.
نظر شما