۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۲۶
کد خبر: 84409545
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۱۰ واحد صنفی در پاکدشت پلمب شد

۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۸:۲۶
کد خبر: 84409545
۱۰ واحد صنفی در پاکدشت پلمب شد

تهران- ایرنا- رئیس اداره صنعت معدن و تجارت پاکدشت گفت: در بازرسی از واحدهای مختلف صنفی این شهرستان ۱۰ واحد به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی پلمب شدند.

حجت فضلعلی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و همزمان با شروع پیک پنجم کرونا و قرمز شدن وضعیت شهرستان، اداره صنعت، معدن و تجارت با همکاری و هماهنگی مراکز بهداشت، مسوولان اصناف و تعزیرات حکومتی، بر نحوه اجرای محدودیت‌ها به صورت مستمر نظارت مشترک داشتند.

وی اظهار داشت: در طول دو هفته گذشته بیش از هزار واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفت که این بازرسی‌ها به صدور۷۰۰ مورد تذکر کتبی در خصوص رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فعالیت در ساعات غیر مجاز به واحدهای صنفی منجر شد.

رئیس اداره صمت پاکدشت گفت: در جریان این بازرسی‌ها، ۱۰ واحد صنفی شامل رستوران، سفره‌خانه و آرایشگاه‌ به دلیل رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی پلمب شده و از ادامه فعالیت آن‌ها جلوگیری شد.

وی یادآور شد: همچنین برای چند واحد صنفی دیگر نیز اخطاریه پلمب صادر شد که در صورت عدم رعایت ضوابط بهداشتی و مقررات ابلاغ شده، در بازرسی‌های بعدی پلمب خواهند شد.

فضلعلی با توجه به وضعیت قرمز شهرستان بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی تاکید کرد و افزود: تشدید نظارت‌ها در راستای مقابله با کرونا و قطع زنجیره انتقال با رعایت محدودیت‌ها از سوی صنوف گروه ۲، ۳ و ۴ همچنان ادامه خواهد داشت و تمامی صنوف مذکور مکلف هستند مصوبات ستاد ملی کرونا را با جدیت رعایت کنند.

پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha