جوجه‌ریزی در خراسان رضوی ۲۷ درصد افزایش یافت

مشهد- ایرنا- مدیر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از افزایش ۲۷ درصدی جوجه‌ریزی در این استان طی سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.

محمدمهدی یعقوب‌زاده روز سه‌شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: میزان جوجه‌ریزی تیر ماه امسال تا ۲۶ این ماه هفت میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه بوده است.

وی با اشاره به رشد جوجه‌ریزی با هدف افزایش مرغ افزود: میزان جوجه‌ریزی در ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خرداد امسال به ترتیب هفت میلیون و ۹۳۹ هزار قطعه، ۹ میلیون و ۱۵۸ هزار قطعه و هشت میلیون و ۸۱۱ هزار قطعه ثبت شده است.

مدیر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: به صورت میانگین میزان جوجه‌ریزی در استان نسبت به پارسال بیش از ۲۷ درصد افزایش داشته که بی‌سابقه محسوب می‌شود.

وی گفت: به این ترتیب از ابتدای امسال روزانه دست‌کم ۴۰۰ تن خروج مرغ از کشتارگاه‌های استان ثبت شده است.

یعقوب زاده افزود: با این حال علت کمبود گوشت مرغ در استان مشخص نیست و با توجه به اینکه جهاد کشاورزی وظیفه تولید گوشت مرغ را بر عهده دارد، مسوولیتی برای توضیح علت کمبود آن در بازار ندارد.

سالانه ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخم‌مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha