کمک به اقشار پایین دست جامعه شاخصه اصلی نظام جمهوری اسلامی است

اراک - ایرنا - رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: کمک به اقشار متوسط و پایین دست جامعه از شاخصه‌های اصلی نظام جمهوری اسلامی است و این مهم در قانون اساسی به منصه ظهور رسیده است.

«علیرضا نظری» روز سه‌شنبه در چهارمین نشست شورای هماهنگی مدیران دستگاه‌های تابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مرکزی در اراک افزود: کمک به این اقشار باید به سمت توانمندسازی باشد تا با خدماتی که دریافت می‌کنند، قادر به ادامه زندگی باشند.

وی بیان کرد: عادت کردن افراد به دریافت کمک و به نوعی حاضر خوری یک آسیب است و باید ظرفیتی در افراد ایجاد شود تا توانمند شوند.

نظری اظهار داشت: مخاطبین و جامعه هدف دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بالا است و از جمعیت یک میلیون و ۴۲۹ هزار نفری استان مرکزی، ۹۷۶ هزار نفر از خدمات این دستگاه‌ها استفاده می‌کنند.

وی گفت: این آمار بالا است و بیشتر این افراد از مخاطبین طبقات متوسط و پایین دست جامعه هستند که نیاز است برای رضایتمندی آنها از خدمات مختلف،تلاش ویژه‌ای صورت گیرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی اضافه کرد: تلاش در راستای پیشگیری از معلولیت در جامعه امری ضروری است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

نظری تصریح کرد: نیاز است بهزیستی استان مرکزی برای پیگیری، گزارشی از سهمیه و روند مسکن ملی تحت حمایت این نهاد در اسرع وقت ارائه دهد.

وی در بخش دیگری از سخنانش از تلاش‌های شبانه‌روزی کادر درمان تقدیر کرد و گفت: این قشر در طول حدود ۱۷ ماه گذشته بیشترین فشار را متحمل شدند و مجاهدانه در صحنه ایستاده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی هم در این نشست گفت: ۱۰ دستگاه در این استان زیرمجموعه دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که هر ماه نشست‌هایی در راستای تشریک مساعی، ایجاد هم افزایی، همکاری و مشارکت بین آنها برگزار می‌شود.

«بهزاد سام دلیری» افزود: مخاطبان این دستگاه‌ها ۶۰ تا ۷۰ درصد جمعیت هر استان و کشور را شامل می‌شود و این تعداد خود بیانگر وسعت و اهمیت این دستگاه‌ها است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: این استان دارای کارخانه‌های صنعتی بزرگ و بنام است و نیاز است با خلاقیت و روش‌های مختلف بخشی از درآمد این واحدها به استان برگردد.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha