فرشید ذبیحی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عشایر استان تهران از تولید کنندگان عمده دام سبک استان هستند و بیش از ۷۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.
وی بیان کرد: با هماهنگی ستاد تنظیم بازار استان عرضه دام در شهرستانهای استان تهران در مراکز تولید (دامداری ها و کشتارگاه ها) و سایر محل هایی که شهرداری و فرمانداری ها تعیین می کنند، انجام خواهد شد.
سرپرست امور عشایر استان تهران ادامه داد: در پایتخت نیز با همکاری سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری دام های زنده عشایر در روزهای عرفه و عید سعیدقربان در جایگاههای موقت شهرداری عرضه می شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به واکسیناسیون منظم و تعلیف دام های عشایر در مراتع و محیط های طبیعی، گوشت این دام ها کیفیت مطلوبی دارند و به عنوان محصول سالم مطرح است.
ذبیحی یادآورشد: عرضه دام های عشایری در مراکز عرضه دام و در شهر و شهرستانهای تهران با تابلو اتحادیه عشایری مشخص شده است.
به گفته وی، کارشناسان دامپزشکی و بهداشتی نیز در مراکز ثابت و سیار عرضه دام نظارت خواهند داشت.
سرپرست امور عشایر استان تهران خاطرنشان کرد: برای سهولت خرید دام در تهران؛ سامانه خرید الکترونیکی و دستگاه های کارت خوان هم در مراکز پیش بینی شده است.
جامعه سه هزار خانواری عشایری استان تهران در سال گذشته بیش از ۶۷ هزار تن محصولات زراعی، دامی، لبنی، پروتئینی و کشاورزی تولید و جهت مصرف به بازار مصرف عرضه کردند.
عرضه ۱۰ هزار راس دام زنده در پایتخت
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران نیز اعلام کرد: در روزهای عرفه و قربان ۱۰ هزار راس دام سبک در ۱۵ جایگاه ثابت و موقت عرضه می شود.
سید سعید راد در این باره گفت: شهروندان میتوانند برای ادای نذورات خود به هر یک از ۱۵ مرکز ثابت و موقت عرضه بهداشتی دام در روز عرفه (سهشنبه ۲۹ تیر) از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ و در عید سعید قربان (چهارشنبه ۳۰ تیر) از ساعت ۵ بامداد تا ۱۵ مراجعه کنند.
وی با استناد به هشدار کارشناسان مبنی بر خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو و ممنوعیت ذبح دام در سطح شهر و معابر شهری، افزود: با توجه به حضور دامپزشکان در مراکز عرضه بهداشتی دام، به شهروندان توصیه میشود به منظور حفظ سلامت خود و خانوادههایشان، برای خرید و ذبح دام به نزدیکترین مرکز عرضه بهداشتی دام مراجعه کنند.
راد با اشاره به اینکه هزینه کل لاشه یا بخشی از هر دام که پس از خریداری و ذبح بنا به دستور دامپزشک حاضر در محل ضبط شود، به خریدار پرداخت میشود، اظهار کرد: خرید و ذبح دام از مراکز عرضه بهداشتی دام، علاوه بر تأمین بهداشت و حفظ سلامت شهروندان به لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.
روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تأکید بر فعالیت سه مرکز ثابت عرضه بهداشتی دام در مناطق ۴، ۱۵ و ۱۸، نشانی جایگاههای موقت عرضه بهداشتی دام در ۱۲ منطقه دیگر تهران را به شرح زیر اعلام کرد.
جایگاه منطقه ۵: اتوبان شهید حکیم (غرب به شرق)، جنب شهرک سنگ
جایگاه منطقه ۷: خیابان شهید مفتح، خیابان نقدی، درب جنب پارکینگ مصلی
جایگاه منطقه ۹: خیابان ۴۵ متری زرند، تقاطع خیابان واشقانی فراهانی، محوطه واحد موتوری سنگین منطقه ۹
جایگاه منطقه ۱۰: خیابان قزوین، خیابان سبحانی، خیابان نوری، خیابان رنجبر، بالاتر از بازار هفت چنار، جنب مرکز معاینه فنی
جایگاه منطقه ۱۲: میدان شوش، خیابان ری، جنب پمپ گاز انبار گندم
جایگاه منطقه ۱۳: خیابان دماوند، چهارراه خاقانی، خیابان سعدی شرقی، جنب پارک زیتون
جایگاه منطقه ۱۴: اتوبان شهید محلاتی، خیابان شهید شاه آبادی جنوبی، خیابان کوثر
جایگاه منطقه ۱۶: میدان بهمن، محل سابق سردخانه تهران
جایگاه منطقه ۱۹: عبدل آباد، خیابان ارسطو، تقاطع خیابان بخشنده
جایگاه منطقه ۲۰: خیابان شهید رجایی (جنوب به شمال)، خیابان شهید آوینی، جنب مرکز معاینه فنی
جایگاه منطقه ۲۱: تهرانسر، شهرک استقلال، بلوار عبیدی، خیابان دهم، کوچه پنجم، ضلع شمال پارک انرژی
جایگاه منطقه ۲۲: اتوبان شهید همت، اتوبان شهید خرازی، بلوار دریاچه، خیابان آبشار، پارکینگ شماره ۴
نظر شما