بهرام سرمست روز سهشنبه در کارگروه ستاد اقتصاد مقاومتی قم در سالن کرامت استانداری، افزود: احداث واحد تولیدی پارچه مشکی یکی از مهمترین پروژههای اقتصاد مقاومتی است که علاوه بر مزیتهای اقتصادی دارای ابعاد تاثیرگذار فرهنگی است.
به گفته استاندار قم، با بهره برداری از این طرح ۴۵۰ اشتغال مستقیم و حدود ۴ برابر آن اشتغال غیرمستقیم به وجود میآید.
سرمست خاطرنشان کرد: واحد تولید پارچه مشکلی قم با پیشرفت ۱۰ درصدی از نظر پیشرفت فیزیکی از زمانبندی پیش بینی شده عقب افتادهاست.
وی با بیان اینکه قم برخلاف بخش صنعت در حوزه معدن عملکرد موفقی نداشته است، گفت: احیای ۲۰ محدوده معدنی غیرفعال به همراه ایجاد ارزش افزوده از معدن منگنز از اولویت های مهم اقتصاد مقاومتی استان است.
استاندار قم با اشاره به روند اجرا و بهرهبرداری از ۸ پروژه اقتصاد مقاومتی جهاد کشاورزی، گفت: مسئولان اقتصادی استان نسبت به جذب تسهیلات مالی اهتمام بیشتری به خرج دهند.
وی تاکید کرد: احداث شهرک گلخانهای یکی از اهدافی است که استان با جدیت به دنبال آن است و در بخش خلجستان و یک منطقه دیگر امکان احداث این شهرکها فراهم است که ضمن همخوانی با اسناد بالادستی میتواند به مزیتهای رقابتی قم تبدیل شود.
استاندار قم با اشاره به پروژه احداث نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۵۰۰ مگاوات در محدوده اراضی یکهزار دریاچه حوض سلطان، ابراز کرد: تعداد زیاد روزهای آفتابی در این استان باید تبدیل به ارزش افزوده و پیشرانهای اقتصادی شود.
وی با اشاره به هدفگذاری استان در توسعه نیروگاه های خورشیدی گفت: وزارت نیرو عملکرد دوگانه ای در خصوص نیروگاههای خورشیدی در پیش گرفته و سیاست واقعی این وزارتخانه در خصوص خرید تضمینی برق و تعرفه آن مشخص نیست.
استاندار قم یادآور شد: پروژه های اقتصاد مقاومتی قم در بخش صنعت و کشاورزی از زمانبندی پیش بینی شده جلوتر هستیم اما در بخش پروژه زیربنایی و عمرانی اغلب دستگاه های اجرایی از اهداف تعیین شده عقب ماندهاند.
به گفته وی، دستگاههای اجرایی باید تا پایان شهریورماه سالجاری عقب ماندگیهای کنونی در احداث و بهره برداری از پروژه های اقتصاد مقاومتی را جبران کنند.
نظر شما