صدور نسخه الکترونیک در مراکز طرف قرارداد مرکزی ۲۰۰ درصد افزایش یافت

اراک - ایرنا - مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: صدور نسخه الکترونیک در مراکز طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی در این استان در تیرماه امسال نسبت به اسفندماه سال گذشته ۲۰۰ درصد افزایش یافت.

دکتر «روح الله سهرابی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۲۰۳ هزار نسخه الکترونیک در تیرماه امسال در سطح مراکز طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی در استان مرکزی صادر شد که تعداد این نسخه‌ها در اسفندماه سال گذشته ۹۱ هزار عدد بوده ‌است.

وی ادامه داد: ۲۴ درصد صدور نسخه‌های اقدام شده و به سرانجام رسیده در مراکز طرف قرارداد اداره کل تامین اجتماعی استان مرکزی در اسفندماه سال گذشته به صورت الکترونیکی بوده که در تیرماه امسال به ۴۰ درصد افزایش یافته‌ است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: طرح نسخه الکترونیک در مراکز ملکی اداره کل تامین اجتماعی استان مرکزی از سال ۹۵ آغاز و اکنون در این مراکز ۱۰۰ در صد نسخ الکترونیکی شده است.

سهرابی افزود: با توجه به اجرای موفق این طرح، افزایش رضایتمندی، اجرای تکالیف قانونی برنامه ششم توسعه، تسهیل و روان سازی فعالیت‌های مرتبط با ذینفعان، کاهش خطای انسانی در مراحل مختلف نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی و لزوم حذف دفترچه کاغذی، جلوگیری از تردد غیر ضروری بیمه‌شدگان و مقدمه سازی برای تحقق پرونده سلامت الکترونیک، فرآیند پذیرش الکترونیک اسناد سرپایی، بستری و نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در مراکز درمانی طرف قرارداد پیاده سازی شد.

وی ادامه داد: طرح توسعه نسخ الکترونیک در مراکز طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی از سال ۹۷ در دستور کار این سازمان قرار گرفت و از ابتدای اسفندماه سال گذشته در راستای توسعه بهره‌گیری ‏از روش‌های نوین ارائه خدمات سلامت، صدور ‏دفترچه کاغذی جدید برای بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران در شعب و کارگزاری‌ها متوقف ‏شد.

سهرابی افزود: اجرای استانداردهای خرید راهبردی خدمات سلامت به صورت مکانیزه برای مصرف بهینه منابع سلامت، جلوگیری از تردد سالانه بیمه‌شدگان به شعب و کارگزاری‌ها جهت صدور دفترچه درمانی جدید و ارتقای شفافیت ارائه خدمات با الکترونیکی شدن تمامی مراحل نسخه نویسی و نسخه پیچی در واحدهای پاراکلینیک از دیگر اهداف اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی اظهار داشت: پزشکانی که نسبت به اجرای نسخه الکترونیک اقدام کرده اند، حق ویزیت آنان تا پایان همان شب به حسابشان واریز شده و تسهیلات ۴۰۰ میلیون ریالی برای تجهیز مطب پزشکانی که سخت افزار لازم برای اجرای این طرح ندارند، در نظر گرفته شده‌ است.

دکتر سهرابی افزود: میزان این تسهیلات برای مراکز درمانی و درمانگاه‌ها ۸۰۰ میلیون ریال است.

وی ادامه داد: ۵۰ میلیارد ریال از مهر سال گذشته تاکنون در استان مرکزی برای ایجاد زیرساخت به بیمارستان‌های دولتی، دانشگاهی و خصوصی استان پرداخت شده‌است.

مدیریت درمان تامین  استان مرکزی با جمعیتی بالغ بر ۹۷۰ هزار نفر بیمه شده، بیش از ۶۷ درصد از جمعیت استان را تحت پوشش خدمات درمانی قرار داده و به ۲ روش خرید خدمت (درمان غیرمستقیم) و ارائه خدمت (درمان مستقیم) به بیمه‌شدگان تحت پوشش سازمان ارائه خدمت می‌کند.

در بخش درمان مستقیم خدمات درمانی به صورت رایگان در سه بیمارستان امام خمینی (ره) اراک، شهید دکتر چمران ساوه و شازند، پلی کلینیک تخصصی شبانه روزی ابن سینا، هشت درمانگاه (درمانگاه شماره سه اراک، درمانگاه ساوه، درمانگاه  قدس اراک، درمانگاه محلات، درمانگاه یادگاران امام خمینی (ره) خمین، درمانگاه دلیجان، درمانگاه پروفسور حسابی تفرش و درمانگاه زرندیه ) در اختیار بیمه شدگان قرار می گیرد.

در بخش درمان غیر مستقیم با بیش از ۷۰۰ مرکز شامل بیمارستان‌های دولتی و خصوصی، مطب‌های پزشکان و سایر مراکز تشخیصی و درمانی استان مرکزی جهت بهره‌مندی بیمه شدگان از خدمات درمانی متنوع و تخصصی مراکز غیرملکی قرارداد منعقد شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha