به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، «اعظم کریمی» در آیین اختتامیه دوازدهمین دوره ی ملی دانش افزایی مدیران، روانشناسان و مشاوران مراکز تخصصی ازدواج وخانواده افزود: در پایان هر دوره تلاش شده با نیاز سنجی و بهره گیری از نقطه نظرات اساتید این حوزه، دوره های جدید بامحتوایی متفاوت و کاربردی تر ار دوره های قبل برگزار شود.
وی توضیحاتی را درخصوص فلسفه برگزاری دوره های دانش افزایی ارائه کرد و افزود: احساس کردیم مسائل مربوط به خانواده کاملا رو به تغییر است موضوعاتی که مشاوران در مراکز خود بسیار با آن مواجه هستید که شاید پیش از آن وجود نداشت.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی وتوسعه اجتماعی یاداور شد: زندگی متعیر جهان امروز ،تاثیر رسانه ها، تغییر سبک خانواده و شبکه های اجتماعی، مسائل نوظهور را به وجود آورده است، اگر امروز به عنوان فعالان این حوزه به موقع از آنها آگاه نشویم و نتوانیم تجربیات خودمان را به اشتراک بگذاریم مشکلات مرتفع نخواهد شد.
کریمی با اشاره به محدودیت های فضای مجازی در برگزاری دوره های آموزشی برخط اظهار امیدواری کرد: این دوره های آموزشی بتواند بخشی از نیازهای کارشناسان، متخصصان، روانشناسان و مشاوران حوزه ازدواج وخانواده را فراهم ساخته باشد.
وی در بخشی دیگر از سخنانش بهرهمندی از رسانه های نوین و فضای مجازی توسط مشاوران و روانشاسان را مورد توجه قرار داد و گفت: متاسفانه خلا روانشناسان متخصص در فضای مجازی و دربخش تولید محتوای کشور وجود دارد که باید این مهم مورد توجه قرار بگیرد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی استقبال از دوره های آموزشی و دانش افزایی به میزبانی آذربایجان شرقی را قابل توجه توصیف کرد و ادامه داد: حدود 420 مرکز تخصصی در سراسر کشور فعال هستند که بیش از ۳۵۰ نفر در این دوره آموزشی و دانش افزایی شرکت کردند.
وی این استقبال را بیانگر علاقمندی این قشر فرهیخته به دانش افزایی دانست و تصریح کرد : این اقبال عمومی به ما انگیزه تداوم برگزاری این دوره های دانش افزایی را با نگاه تخصصیتر داد.
نظر شما