محسن مهدوی روز شنبه در حاشیه بازدید از مراحل برداشت پیاز در مزارع شهرکرد افزود: براساس برآورد در هر هکتار ۶۰ تن پیاز قرمز، سفید و زرد برداشت خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه پیاز استان به صورت نشا کشت میشود ، افزود: بیشترین میزان پیاز تولیدی چهارمحال و بختیاری در خود استان مصرف میشود و مازاد تولید به استانهای همجوار ارسال میشود.
به گفته وی، سطح زیر کشت پیاز در سال گذشته ۶۰۰هکتار بود که به دلیل خشکسالی و کم آبی امسال کاهش داشته است.
مهدوی با اشاره به اینکه بیشترین میزان کشت پیاز در شهرستانهای بروجن، فارسان و شهرکرد است
، افزود: در شهرستان بروجن ۱۳۰ هکتار، فارسان ۱۱۰ هکتار، شهرکرد ۲۲۰ هکتار، کوهرنگ ۶۰ هکتار، کیار ۶۰ هکتار، لردگان و خانمیرزا ۱۰ و بن ۱۵ هکتار کشت شده است.
وی اظهار داشت: کشت پیاز در استان از ۲۰ اسفندماه تا ۳۰ فرودین ماه انجام شد و برداشت پیاز از اول مردادماه آغاز و تا آخر شهریورماه ادامه دارد.
وی، با اشاره به اینکه ماندگاری پیاز سفید استان پایین است و امکان انبارداری وجود ندارد، گفت: پیاز مصرفی برای فصلهای دیگر از استانهای همجوار تامین میشود.
مهدوی افزود: میزان مصرف سم و آفت کش در مزارع پیاز استان نسبت به سایر استانها پایین تر است و پیاز تولیدی استان کمتر آلودگی به سم دارد.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۶۷ هزار بهرهبردار با تولید سالانه ۱.۵میلیون تن انواع محصولات در استان در حوزه کشاورزی فعال است.
نظر شما