«بهرام فاضلیزاد» در ادامه با اشاره به ضرورت برنامهریزی آموزش و پرورش برای معرفی سالروز عملیات مرصاد و روز ملی کرمانشاه در شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد)، افزود: همچنین آموزش و پرورش باید برای گنجاندن سالروز عملیات مرصاد و روز ملی کرمانشاه در کتب درسی برنامه ریزی کرده و ترجیحا این کار را از کتب درسی مقطع ابتدایی شروع کند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه سپس پیشنهاد تولید یک فیلم سینمایی یا سریال با موضوع سالروز عملیات مرصاد و روز ملی کرمانشاه در سطح ملی را مطرح کرد و اظهار داشت: سالروز عملیات مرصاد و روز ملی کرمانشاه این ظرفیت را دارد که یک فیلم سینمایی سطح بالا در حد فیلم سینمایی «آژانس شیشه ای» و یا فیلم از «کرخه تا راین» در مورد آن ساخته شود.
فاضلیزاد اشاره ای هم به در پیش بودن برگزاری جشنواره تئاتر مرصاد داشت و گفت: این جشنواره باید ورود ویژه به موضوع سالروز عملیات مرصاد و روز ملی کرمانشاه داشته باشد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت آشنا کردن جامعه به ویژه نسل جوان با رخدادهای سال های دفاع مقدس، گفت: رسالتمان رساندن مفهوم ایثار و شهادت به نسل جوان و آیندگان است و هیچ کوتاهی در این زمینه پذیرفتنی نیست.
به گزارش ایرنا؛ رزمندگان اسلام در عملیات غرورآفرین مرصاد سه روز در برابر منافقان مقاومت کردند و سرانجام در پنجم مرداد ۱۳۶۷ خورشیدی شکست سختی بر آنان وارد ساختند که نزدیک به یک هزار و ۵۲۳ تن از افراد آنها را کشته، ۲ هزار و ۳۰۰ تن زخمی شدند و ۳۰۵ تن هم به اسارت درآمدند.
همچنین از تجهیزات جنگی این گروهک بیش از ۱۲۰ دستگاه تانک، ۴۰۰ دستگاه نفربر، ۹۰ قبضه خمپاره انداز ۸۰ میلیمتری، ۱۵۰ قبضه خمپاره انداز ۶۰ میلیمتری و ۳۰ قبضه توپ ۱۰۶ میلیمتری از میان رفت.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و ۱۷ و ۵۰۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.
بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلعالفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.
نظر شما