به گزارش ایرنا، بهمن مرادنیا روز سهشنبه در آیین انعقاد تفاهم نامه تولید سریالهای زندگی امیرنظام گروسی و مستوره اردلان بین استانداری کردستان و صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اهمیت معرفی مفاخر کردستان اظهار داشت: چهرههای برجسته کردستان باید به عنوان یک الگو به نسلهای آینده شناسانده شوند.
وی افزود: یکی از کارکردهای اصلی رسانه ملی باید به سمت و سوی معرفی مفاخر پیش برود و تمام تلاش مسوولان استانی این باشد تا با معرفی چهره ها و مفاخر پرافتخار استان راه برای شناساندن این مفاخر هموار شود.
استاندار کردستان ابراز امیدواری کرد شروع تولید ۲ سریال امیرنظام گروسی و مستوره اردلان از شبکههای سراسری، ادای دینی به گذشته و آینده کشورمان باشد.
رییس مرکز سیمای استانهای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران هم در این مراسم با اشاره به پخش این سریالها در شبکههای سراسری، استانی و برون مرزی صداوسیما اشاره کرد و گفت: سریالهای فاخر ظرفیت پخش در شبکههای مختلف کشورهای همسایه را نیز دارند.
سید عباس فاطمی افزود: اقدامات صداوسیمای مرکز کردستان در تولید این سریالها ارزنده است و همکاری مسوولان استانی برای تولید چنین سریالهای فاخری جای قدردانی دارد.
وی به تصویربرداری و تدوین ۸۰درصد از سریال سنجرخان از مجموعه های نمایشی صداوسیمای مرکز کردستان برای شبکه های ملی اشاره کرد و افزود: در تولید۲سریال دیگر یعنی امیرنظام گروسی و مستوره اردلان نیز تلاش بر این است تا مخاطب منطقه ای و فرامنطقه ای را در نظر بگیریم.
فاطمی با تاکید بر اینکه انتظار میرود این ۲ سریال فاخر بازتاب خوبی داشته باشند. افزود: پروژههای فرهنگی هزینه نیست بلکه جزو سرمایه گذاریهای ماندگار به شمار میروند.
مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان هم گفت:یکی از وظایف رسانه ملی به تصویر کشیدن زندگی و سرگذشت مشاهیر و شناساندن آنها به جامعه است تا ابعاد شخصیتی و اثرگذاری فرهنگی و تاریخی بزرگان را در قاب تلوزیون با بهره گیری از هنر نمایش و فیلم، به نمایش بگذارد.
جعفرعبدالملکی با اشاره به نقش پروژههای فرهنگی در تحکیم انسجام ملی گفت: پیشرفت هر جامعهای در گرو توسعه فرهنگی است و تولید سریالهای تاریخی مفاخر در تحکیم هویتی و به رخ کشیدن سابقه دیرینه کردستان در ایران، نقش تاثیرگذاری دارد.
سریال امیر نظام گروس در ۴۰ قسمت و مستوره اردلان در ۱۵ قسمت تولید و به روی آنتن خواهند رفت.
نظر شما