داود حسیننیا روز سهشنبه با اعلام این خبر به رسانهها افزود: اجرای طرحهای مدیریت مصرف انرژی و استفاده از انرژیهای نو در تامین برق در شرکت آب منطقه ای هرمزگان، مصرف برق را از ۵۵۰ کیلووات ساعت گذشته به حدود ۲۰۰ کیلووات ساعت در استان رسانده است.
وی با اشاره به اقدامهای انجام شده در راستای مدیریت مصرف برق اظهارداشت: با توجه به شرایط خاص پیش آمده از محدودیت تولید برق کشور، به سرعت استفاده از روشهای متنوع در راستای کاهش مصرف برق شرکت آب منطقهای هرمزگان در دستورکار قرار گرفت.
این مسوول ادامه داد: استفاده از نور طبیعی و به طبع آن خاموشی بخش بیشتری از سیستم روشنایی غیرضروری در ساعات اداری، استفاده از دیزل ژنراتور در هنگام پیک مصرف برق، خاموشی تجهیزات برقی در ساعات غیر اداری، تعویض پنجرههای شرکت به دوجداره، استفاده از دربهای برقی برای ورود و خروج ساختمان اداری و اتومات بودن روشنایی راه روها جهت جلوگیری از اتلاف انرژی و جایگزینی لامپهای پرمصرف با (LED) کم مصرف از جمله اقدماتی است که با همکاری واحدهای مختلف شرکت آب منطقه ای هرمزگان در راستای مدیریت مصرف برق انجام شده است.
حسین نیا با بیان اینکه توسعه نیروگاه خورشیدی شرکت آب منطقه ای هرمزگان در دستورکار قرار دارد، گفت: در حال پیگیری برای تامین تجهیزات اجرای این طرح هستیم.
وی خاطرنشان کرد: با همفکریهای انجام شده و همکاری کارکنان، مصرف برق در تیرماه امسال نسبت به خردادماه بیش از سه هزار و ۵۵۰ کیلووات ساعت کاهش پیدا کرده است که این امر کاهش هزینههای قبض های مصرفی را نیز در پی داشته است.
مصرف برق در هرمزگان در مجموع نزدیک به سه هزار و ۳۰۰ مگاوات در شبانه روز است.
در حال حاضر یکهزار و ۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق هرمزگان مربوط به کولرها و لوازم سرمایشی است که مشترکان می توانند با خاموش کردن کولرهای اضافه و تنظیم درجه ترموستات کولر بر روی ۲۵ درجه حدود ۳۰ دردصد از مصرف کولر را کاهش دهند که این میزان معادل ۴۰۰ مگاوات خواهد بود.
شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان ۷۲۷ هزار مشترک دارد.
نظر شما