تولید واکسن کرونا از سوی ۳ شرکت دانش‌بنیان به مرحله کارآزمایی رسید

شهرکرد- ایرنا- معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان در خصوص تولید واکسن کرونا و داروهای درمان بیماری کووید ۱۹ فعال هستند که در همین راستا تحقیقات علمی سه شرکت دانش‌‎بنیان در خصوص تولید این واکسن به مرحله کارآزمایی رسیده است.

سورنا ستاری روز سه‌شنبه در سفر به شهرکرد در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: اگر چه به سبب حساسیت‌های موضوع، مسئولیت تولید واکسن بر عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است اما شرکت‌های دانش‌‎بنیان و معاونت علمی و فناوری رییس‌جمهوری نیز در این خصوص کمک و همکاری می‌کند.

وی ادامه داد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیاری در تولید مواد اولیه واکسن کرونا فعال هستند به طوری که برای تولید واکسن کرونا به ۳۰ نوع ماده اولیه نیاز است که تمامی این مواد انحصاری تولید داخل است و شرکت‌های دانش‌بنیان این مواد را طبق پروتکل‌ها و استانداردها تولید می‌کنند.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری با بیان اینکه داروهای درمان کرونا موجود در بازار کشور به طور کامل تولید داخل است، تصریح کرد: بسیاری از شرکت‌های دانش‎‌بنیان در این حوزه فعال هستند و با مواد اولیه داخلی به تولید این محصولات اقدام می‌کنند.

به گزارش ایرنا، معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری روز سه‌شنبه ۵ مرداد با هدف توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری سفر کرد.

افتتاح مرکز نوآوری صنعتی شماره ۲ پارک علم و فناوری، حضور در آیین واگذاری اراضی پارک علم و فناوری به شرکت‌های دانش‌بنیان، بازدید از پیشرفت پروژه عمرانی پارک علم و فناوری، افتتاح ۲ مرکز نوآوری در شهرهای بروجن و لردگان و افتتاح کانون شکوفایی خلاقیت آموزشکده فنی پسران شهرکرد، بازدید از مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی، افتتاح مرکز نوآوری صنعتی شماره ۴ پارک علم و فناوری، بازدید از محصولات پژوهشکده جنین دام، افتتاح مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و بازدید از مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد از جمله برنامه‌های این سفر یک روزه سورنا ستاری به شهرکرد بود.

همچنین دستاورد این سفر برای شرکت‌های فناور و دانش‎‌بنیان این استان اختصاص ۱۰ میلیارد تومان حمایت مالی بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha