علی اکبر عبدالکریمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگر ایرنا تعداد آموزشگاه های فنی و حرفه ای شهرستان رفسنجان را ۱۳۰ آموزشگاه عنوان کرد و افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۶۰ دوره آموزشی با حضور ۷۳ در این مراکز برگزار شده است.
وی میزان عملکرد فنی حرفه ای رفسنجان را ۱۵۵ هزار نفر ساعت بیان و تصریح کرد: البته این دوره ها به صورت تلفیقی مجازی و در اندکی موارد حضوری برگزار شده است.
عبدالکریمی ادامه داد: رشته هایی که در این آموزشگاه ها تدریس می شود شامل فنآوری اطلاعات، خیاطی، حسابداری، آشپزی وشیرینی پزی، صنایع دستی، ورزش، خوشنویسی، موسیقی، تعمیر موبایل، ایمنی و غیره است.
وی با اشاره به اینکه امروز نگاه مردم نسبت به مهارت آموزی بسیار بهتر از قبل شده است خاطرنشان کرد: در این مرکز درمورد رشته های آموزشی سعی شده بر اساس اسناد بالادستی مانند طرح تکاپو، طرح اتم (آموزش های مهارتی، توسعه گرا، مشارکت محور) و... رشته هایی به متقاضیان و کارجویان آموزش داده شود که بتوانند در پایان دوره مهارت آموزی، به اشتغال مولد و پایدار برسند.
عبدالکریمی همچنین درباره میزان تعهد اشتغال نیز توضیح داد: لازم به ذکر است آموزشگاه های جدیدالتأسیس برای اشتغال ایجاد شده، هیچگونه تسهیلات دولتی دریافت نمی کنند و معمولاً با سرمایه گذاری بخش خصوصی آموزشگاه ها تاسیس می شوند.
وی افزود: این آموزشگاه ها تحت نظارت مرکز فنی و حرفه ای شروع به فعالیت آموزشی می کنند و آزمون های پایان دوره و صدور گواهینامه توسط فنی وحرفه ای انجام می گیرد.
عبدالکریمی خاطرنشان کرد: مرکز فنی و حرفه ای تعهد دارد در ستل جاری برای ۱۶ نفر در سامانه رصد اشتغال، شغل ایجاد کند که تاکنون ۱۱ نفر در این سامانه ثبت شده و این تعهد در حالی است که در سال ۹۹ تعهد اشتغال مرکز فنی و حرفه ای سه نفر بوده است.
وی بیان کرد: به طور میانگین در سال حدود ۲ هزار نفر در سراسر کشور در سامانه های رصد اشتغال در حوزه فنی و حرفه ای شرکت می کنند.
عبدالکریمی با اشاره به اینکه افزایش سطح مهارتی یکی از سیاست های محوری است تا در سایه آن کاهش نرخ بیکاری محقق شود افزود: آموزش های مهارتی بستر اصلی توسعه اقتصادی است و توانمند سازی افراد جامعه با ارایه مهارت امکان پذیر است.
رفسنجان در ۱۱۰ کیلومتری کرمان قرر دارد.
نظر شما