آزمایشگاه مواد غذایی دانشگاه فردوسی مشهد استاندارد ایزو گرفت

مشهد-ایرنا- مدیر شبکه آزمایشگاه‌های دانشگاه فردوسی مشهد گفت: گواهی صلاحیت آزمایشگاه مرجع مواد غذایی دانشگاه فردوسی مشهد در جلسه کمیته فنی مرکز تایید صلاحیت ملی ایران مورد تایید قرار گرفت و این آزمایشگاه موفق به اخذ استاندارد ISO ۱۷۰۲۵:۲۰۱۷ شد.

به گزارش روز شنبه دانشگاه فردوسی مشهد دکتر سید علیرضا وکیلی افزود: فعالیت‌های آزمایشگاه مرجع مواد غذایی شامل طیف وسیعی از آزمون‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصولاتی نظیر زعفران، زرشک، پسته، خرما، کشمش، عناب و عسل است.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست گذاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد، آزمایشگاه مرجع مواد غذایی در سال ۱۳۹۶ و با هدف ارائه خدمات و صدور گواهی استاندارد در حوزه مواد غذایی و فرآورده‌های کشاورزی بر مبنای شاخص‌های بین المللی تاسیس شد.

این عضو هیات علمی گروه دانشکده کشاورزی گفت: در راستای برنامه های مدیریت شبکه آزمایشگاه های دانشگاه، از زمان آغاز فعالیت این آزمایشگاه فراهم سازی الزامات قانونی، پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت، رعایت اصول بی طرفی و محرمانگی و بهبود مستمر در ارائه خدمات بر مبنای استاندارد ISO ۱۷۰۲۵:۲۰۱۷ در دستور کار آزمایشگاه قرار گرفت.

وکیلی افزود: در نخستین مرحله ممیزی سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه مرجع مواد غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، بخش‌های مختلف این آزمایشگاه، در اسفند ماه سال ۱۳۹۹ و از سوی نمایندگان مرکز تایید صلاحیت ملی ایران، مورد بررسی و بازبینی قرار گرفت.

وی ادامه داد: هم اکنون به دنبال گرفتن استاندارد بین المللی هستیم تا با توجه به صادرات محصولات استان خراسان رضوی به کشورهای همسایه و سایر نقاط دنیا این اطمینان خاطر برای واردکنندگان خارجی و استفاده کنندگان محصولات نیز ایجاد شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha