استاندار: ۲۲۰۰ روستای آذربایجان‌غربی به شبکه اینترنت متصل هستند

مهاباد- ایرنا- استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۶ تنها ۱۶۰ روستای استان به شبکه اینترنت متصل بودند گفت: با اقدام‌ها و تلاش‌های انجام یافته در حال حاضر ۲ هزار و ۲۰۰ روستای استان از ارتباطات اینترنتی پایدار برخوردار هستند.

محمدمهدی شهریاری عصر روز شنبه در جریان سفر نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی به تکاب افزود: تکاب در بخش ارتباطات اینترنتی  پایین‌تر از میزان متوسط استانی است و برای ارتقای اتصال روستاهای این شهرستان و روستاهای چالدران و شاهین دژ باید اقدامات ویژه‌ای صورت‌ بگیرد.

وی با بیان اینکه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال برای نوسازی مدارس آذربایجان‌غربی اختصاص یافته اظهار داشت: سال گذشته ۶۰۰ کلاس درس در این استان افتتاح شد و هم اینک نیز آذربایجان‌غربی به هزار و ۲۰۰ کلاس درس نیاز دارد.

استاندار آذربایجان‌غربی بیان کرد: میانگین استانی سرانه فضای آموزشی در آذربایجان غربی ۳.۵۷ مترمربع است که در تکاب وضعیت مناسب وجود داشته اما در شاهیندژ این میزان کمتر از یک مترمربع است و عقب ماندگی‌های استان در امر احداث کلاس درس نیز باید رفع شود.

شهریاری در خصوص معدن طلای زرشوران تکاب نیز گفت: مجتمع طلای زرشوران در اقدامی غیرقانونی که موجب ورود سازمان بازرسی کل کشور نیز شده زیر مجموعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی قرار می‌گیرد که اکنون اعضای ۲ هیات مدیره شامل این شرکت و کارخانه زرشوران از این مجموعه حقوق دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: عده‌ای در این کارخانه حقوق‌های نجومی دریافت می‌کنند و افرادی هستند که حتی در سال یک بار نیز به معدن طلای زرشوران نمی آیند و در تهران هستند و حتی برخی در حوزه معدن و طلا نیز تخصص ندارند اما از این کارخانه حقوق دریافت می‌کنند که این مسائل باید رسیدگی و پیگیری شود.

استاندار: ۲۲۰۰ روستای آذربایجان‌غربی به شبکه اینترنت متصل هستند

تامین اعتبار فاضلاب تکاب ضروری است

فرماندار تکاب نیز در این جلسه با بیان اینکه جاری شدن فاضلاب‌های خانگی در رودخانه‌های سطح شهر از مهمترین مشکلات و دغدغه‌های مردم تکاب است گفت: امیدواریم با تصویب ماده ۲۳ طرح جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب شهر تکاب در بودجه سال ۱۴۰۱ بخش اعظمی از مشکلات این شهرستان رفع و اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح تخصیص یابد.

امیر ستوده‌فر افزود: اکنون رودخانه‌های فصلی شهر تکاب فقط اسم رودخانه دارند و در واقع محل عبور فاضلاب است که بهداشت عمومی شهر را تهدید می‌کند و  آسیب ها و بوی نامطبوع آن مردم و ساکنان خانه‌های حاشیه رودخانه را آزار می‌دهد.

وی بیان کرد: احداث و راه اندازی صنایع جانبی پایین دست معادن طلا و سنگ از دیگر نیازهای اساسی تکاب به شمار می رود که امیدواریم مجلس شورای اسلامی و وزارتخانه های مربوطه کمک کنند تا این صنایع در تکاب احداث و بخشی از محرومیت شهرستان رفع شود.

فرماندار تکاب با اشاره به تلاش‌ها و اقدامات استاندار آذربایجان‌غربی و نماینده مردم شاهیندژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی برای بیان دغدغه ها و حل مشکلات تکاب گفت: نماینده مجلس با نکته سنجی و دقت کامل مشکلات تکاب را بیان کردند و امیدواریم برگزاری این جلسه با حضور نایب رئیس مجلس موجب رفع نیازمندی های تکاب شده و پاسخی به دغدغه های مردم و منشا خدمات ارزشمند برای تکاب باشد.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی به‌همراه جمعی از معاونان وزرا و نمایندگان مجلس در سفری یک روزه به آذربایجان غربی از چند شهر این استان از جمله ماکو، شاهیندژ و تکاب بازدید کرد و در پایان سفر خود در جلسه‌ای در شهرستان تکاب به بررسی مشکلات شهرهای محروم آذربایجان‌غربی پرداخت.

تکاب از شهرهای محروم و کم‌برخوردار کشور به‌شمار می‌رود که در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده‌است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha