به گزارش ایرنا، علیرضا حاجی محمدعلی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: طرح فرهنگی، تفریحی و زیست محیطی باغ راه شاهرود با هدف گسترش چشم اندازهای زیبا، ایجاد آرامش روانی برای شهروندان و توسعه گردشگری و تفرجگاهی شهر و جذب گردشگر در حال اجرا است.
وی همچنین هدف از احداث پل شاهوار را اتصال جاده های قدیم و جدید تندرستی و ایجاد جذابیت های گردشگری بیشتر در شهر عنوان کرد و گفت: در زیر پل قوسی شاهوار یک آبشار مصنوعی جدید هم ایجاد می شود.
شهردار شاهرود یادآور شد: وجود چنین زیرساختهایی در کنار استفادهای که برای شهروندان دارد میتواند زمینهساز معرفی شاهرود بهعنوان قطب گردشگری در سطح ملی نیز باشد.
حاجی محمدعلی درخصوص ایجاد بلوار ۳۶ متری شهدای منا نیز ابراز کرد: کاهش بار ترافیکی خیابان های امام خمینی(ره) و بلوار طوس و نیز کاهش زمان سفر، دسترسی آسان شهروندان، ایمن سازی، دسترسی مستقیم شهرک های شرقی به مرکز شهر و اتصال معابر اصلی و فرعی به شهرک های همت، فجر، رجا، بهارستان و سپاه از جمله اهداف این طرح بود.
وی افزود: این طرح با مساحت ۱۶هزار متر مربع و اجرای ۱۵هزار متر مربع آسفالت و با اعتباری بالغ بر ۲۲۰میلیارد ریال زیر بار ترافیک رفت.
شهردار شاهرود به ساخت تقاطع غیر همسطح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی هم اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح ایمن سازی نقاط حادثه خیز شهر، آسان شدن رفت و آمد وکاهش زمان سفر را در پی دارد.
حاجی محمدعلی اضافه کرد: هم اکنون ۱۰ درصد بتن ریزی این پل باقی مانده است و تا چند روز آینده آسفالت و نازک کاری آن انجام می شود.
وی درخصوص ساخت نماد میدان الغدیر شاهرود نیز اظهار داشت: شکل هندسی این نماد با اقتباس از عدد هشت خاص امام هشتم (ع) دارای هشت وجه است.
شهردار شاهرود اضافه کرد: کره بالای نماد نیز اقتباسی از تسلط مومنان بر کره زمین با فرج حضرت صاحب الزمان (عج) و بلندای یک وجه از المان از فراز دستان مبارک پیامبر خاتم (ص) در روز غدیر است.
شهر شاهرود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت و سه هزار و ۵۰۰ هکتار مساحت دارد .
نظر شما