به گزارش ایرنا، «حازم قاسم» سخنگوی «حماس» در این باره تاکید کرد که کمک نظامی و تسلیحاتی آمریکا به صهیونیست ها، این رژیم را برای ارتکاب جنایات بیشتر علیه ملت و مقدسات فلسطین و اشغال سرزمین آنها تشویق میکند.
قاسم در اظهاراتی که مرکز «اطلاع رسانی فلسطین» امروز (یکشنبه) آن را منتشر کرده، گفته است که ادامه کمکهای نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی، تنش و ناامنی را در منطقه تشدید میکند و این رژیم را برای زیرپا گذاشتن قوانین و قطعنامههای بینالمللی، گستاختر خواهد کرد.
سخنگوی حماس تاکید کرد که آمریکا به سبب کمکهای تسلیحاتی، مالی و حمایت سیاسی از رژیم صهیونیستی، شریک جنایات این رژیم علیه ملت فلسطین است.
وزارت خارجه آمریکا جمعه گذشته اعلام کرد که با فروش بالگردهای ترابری به رژیم صهیونیستی موافقت کرده است.
بر پایه گزارش وزارت خارجه آمریکا، واشنگتن فروش بالقوه ۱۸ فروند بالگرد سنگین « CH -۵۳K » به اسرائیل در معامله ای به ارزش ۳.۴ میلیارد دلار را تایید کرده است.
این قرارداد شامل موتورها، سامانه های ناوبری، سلاح، تجهیزات پشتیبانی، قطعات یدکی و پشتیبانی فنی خواهد بود.
شرکت های آمریکایی «لاکهید مارتین» و «جنرال الکتریک» پیمانکاران اصلی این قرارداد هستند.
بر اساس گزارش «رویترز»، وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد: واشنگتن به امنیت اسرائیل متعهد است و برای منافع ملی آمریکا بسیار ضروری است که به اسرائیل کمک کند تا بتواند یک قدرت دفاعی قوی و آماده داشته باشد.
رویترز نوشت که با وجود تأیید وزارت خارجه، این اعلام نشان نمی دهد که قرارداد امضا شده یا مذاکرات به پایان رسیده است.
پیش از این نیز، روزنامه «واشنگتن پست» در آوریل گذشته اعلام کرده بود، دولت «جو بایدن» با امکان فروش ۷۳۵ میلیون دلار تجهیزات نظامی به اسرائیل موافقت کرده است.
قراردادهای نظامی آمریکا با رژیم صهیونیستی در حالی صورت می گیرد که طبق اعلام دبیرکل سازمان ملل، از اول آوریل ۲۰۲۰ تا ۳۱ مارس ۲۰۲۱، نیروهای نظامی و امنیتی اسرائیل ۲۱ فلسطینی از جمله ۶ نوجوان را کشته و ۱۶۶۲ فلسطینی دیگر از جمله ۱۸۵ کودک (۷ دختر و ۱۷۸ پسر) و ۲۱ زن را مجروح کرده اند.
مقامات رژیم صهیونیستی همچنین در این مدت، ۱۰۱۵ منزل فلسطینیان را تخریب کرده اند. این تخریب ها در ماه رمضان سال ۲۰۲۰، در مقایسه با مدت مشابه در سال ۲۰۱۹ بیش از سه برابر افزایش یافت. چنین اقداماتی منجر به جابجایی ۱۲۵۵ فلسطینی شد که اکثریت آنها زنان (۲۹۶) و کودکان (۶ نفر از جمله ۳۰۵ دختر) بودند. در ۷ ژوئیه ۲۰۲۱ نیز رژیم اسرائیل روستای فلسطینی «حومسا الفوقا» را برای پنجمین بار بطور کامل تخریب کرد.
رژیم صهیونیستی در حمله 12 روزه خود به غزه در ماه می ۲۰۲۱، بیش از ۲۳۰۰ واحد مسکونی را در این باریکه نابود کرد و طبق گزارش دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل، تخمین زده می شود ۱۶۲۵۰ واحد مسکونی نیز تا حدی آسیب دیده اند و امکانات و زیرساختهای آب و بهداشت، ۵۸ تأسیسات آموزشی، ۹ بیمارستان و ۱۹ مرکز بهداشت نیز در حملات رژیم اشغالگر قدس آسیب دیده اند.
نظر شما