به گزارش ایرنا، حسین کلانتری روز دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: بیشترین کمبود فضای آموزشی در این استان مربوط به شهرستان بویراحمد است.
وی افزود: ۳۷ مدرسه شهرستان بویراحمد با حدود ۲۳۰ کلاس درس در هر سه مقطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم استیجاری است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: فضاهای آموزشی که قرار است در آینده در نقاط مختلف این استان از جمله شهرستان بویراحمد ساخته شود باید دارای امکانات و تجهیزات آموزشی متناسب با شرایط روز باشد.
کلانتری عنوان کرد: توجه جدی به بحث استانداردسازی سیستم گرمایشی کلاس های درس کهگیلویه و بویراحمد در سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ شود.
وی ابراز داشت: می توان در این زمینه از تسهیلات بانکی و ظرفیت خیران مدرسه ساز بومی و غیربومی استفاده بهینه کرد.
کلانتری گفت: خدمات ارزنده انجام شده در حوزه آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد بیش از پیش از سوی متولیان امر تبیین و تشریح شود.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: انفجار جمعیت دانش آموزی در بویراحمد وجود دارد که یکی از دلایل اصلی آن نیز مهاجرت بی رویه به حاشیه شهرهای مختلف شهرستان است.
هادی زارع پور اظهار داشت: قرار است که سال تحصیلی جدید کلاس های درس در کشور و کهگیلویه و بویراحمد با وجود شرایط کرونایی به طور حضوری برگزار شود.
وی افزود: احتمال دارد که دانش آموزان شهرستان بویراحمد با مشکل کمبود فضای آموزشی و تراکم بیش از ۴۰ نفر در هر کلاس درس در سال تحصیلی جدید مواجه شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بمنظور رفع مشکل کمبود فضای آموزشی در بویراحمد باید تا قبل از مهرماه امسال چند کلاس درس در این شهرستان افتتاح یا تعدادی کانکس برای دانش آموزان آن خریداری شود.
زارع پور عنوان کرد: بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش و برای تأمین سلامت دانش آموزان باید بخاری های گازسوز و نفت سوز در مدارس به ویژه مدارس غیردولتی جمع آوری و سیستم گرمایشی از نوع پکیج و شوفاژ جایگزین آنها شود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: ۶۰ کلاس درس با زیربنای ۹ هزار مترمربع و هزینه کردن اعتباری افزون بر ۳۰۰ میلیارد ریال تا قبل از مهرماه امسال در شهرستان بویراحمد آماده افتتاح است.
پیروز کرمی اظهار داشت: اداره کل نوسازی مدارس کهگیلویه و بویراحمد بمنظور خرید کانکس برای دانش آموزان هیچ اعتباری ندارد و این اقدام با مشارکت خیران مدرسه ساز بومی و غیربومی انجام می شود.
وی افزود: خیران مدرسه ساز بومی و غیربومی برای خرید کانکس ویژه دانش آموزان تنها در مناطق روستایی کهگیلویه و بویراحمد هزینه کرده و هیچ مبلغی را در این زمینه به مناطق شهری استان اختصاص نمی دهند.
کرمی بیان کرد: خرید ۲۰ کانکس برای دانش آموزان شهرستان بویراحمد بین ۲۲ تا ۲۳ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
برش استانی فعالیت های اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ با ۱۶۹ برنامه و ۶۳۷ فعالیت زیرمجموعه در این نشست رونمایی شد.
نظر شما