آزمایشگاه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد در کشور چهارم شد

مشهد- ایرنا- آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد موفق به کسب رتبه چهارم آزمایشگاه‌های مرکزی انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران شد.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، آزمایشگاه مرکزی این موسسه به مدیریت دکتر جواد فیضی،  بر اساس ضوابط اجرایی تعیین شده توسط کمیته علمی ارزیابی انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران موفق به کسب این رتبه شد.

داشتن سهم بالا در ارائه خدمات، مشارکت در آموزش کار با تجهیزات تخصصی، داشتن گواهی استاندارد، همکاری با انجمن تحقیقات آزمایشگاهی در برگزاری کارگاه، کنفرانس، تعمیر تجهیزات دارای فناوری بالا با کمک تیم آزمایشگاه مرکزی و قطع وابستگی به خارج از کشور، تربیت کارشناسان حرفه‌ای و توانمند و فراهم کردن زمینه همکاری‌های مشترک و همچنین ساخت تجهیزات دارای فناوری پیشرفته توسط تیم آزمایشگاه مرکزی و اعضای هیأت علمی از جمله ضوابط کسب این رتبه توسط آزمایشگاه مرکزی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بوده است.

لازم به ذکر است انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران یکی از انجمن های علمی فعال وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که با هدف برقراری ارتباط سازنده علمی، تخصصی، تحقیقاتی و آموزشی و تبادل نظر بین متخصصان و فعالان آزمایشگاهی کشور و ایجاد زمینه‌های همکاری و هماهنگی لازم بین فعالان و متخصصان رشته‌های مختلف آزمایشگاهی در راستای استفاده بهینه از سرمایه‌های انسانی و تجهیزاتی کشور از سال ۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده است.

مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مراکز مهم پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور از سال ۱۳۸۵ به عنوان "پژوهشکده مستقل ملی" و دارای مصوبه قطعی از شورای گسترش آموزش عالی فصل نوینی از فعالیت‌های خود را آغاز کرد.
سابقه فعالیت این پژوهشکده به سال ۱۳۶۰ باز می گردد که در ابتدا با نام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران مرکز خراسان فعالیت خود را آغاز کرد و در سالهای ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵ با تبدیل مراکز استانی سازمان به پارک‌های علم و فناوری با نام پژوهشکده تحقیقات توسعه فناوری فعالیت خود را ادامه داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha