بنیاد علمی مصطفی(ص) نوآوران جهان اسلام را به چالش دعوت کرد

تهران- ایرنا- دومین دوره رقابت علمی کنز از سوی بنیاد مصطفی (ص) نوآوران جهان اسلام را به چالش دعوت کرد تا دستاوردهای علمی و راه‌کارهای نوآورانه آنها پاسخ‌گوی نیازهای بین‌المللی به ویژه در کشورهای مسلمان شود.

به گزارش روز دوشنبه بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص)، دومین دوره رقابت علمی کنز با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و توسط بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) برگزار می‌شود و در این دوره همه دانشگاهیان، ‌ دانشجویان و نوآوران زیر ۴۵ سال جهان اسلام دعوت هستند تا دستاوردهای علمی و راه‌کارهای نوآورانه خود را در این رویداد ارائه کنند.

این رویداد جهانی در محورهای، «اقتصاد بانکداری و تامین مالی»، «انرژی، آب و محیط‌زیست»، «فناوری اطلاعات و ارتباطات»، «سلامت و فناوری‌های پزشکی»، «حمل‌ونقل» و «معدن و صنایع معدنی» برگزار خواهد شد.

شرکت‌کنندگان در آن تا اول شهریور سال جاری فرصت دارند تا دستاوردهای علمی خود را در بخش آزاد رویداد یا در پاسخ‌ به چالش های تعریف شده توسط نهادهای داخلی و بین‌المللی در قالب یک ویدئوی ۳ تا ۵ دقیقه‌ای ارائه کنند، این دستاوردها می‌تواند در قالب ایده، مقاله، کتاب، نمونه اولیه محصول یا محصول جدید باشد.

رقابت علمی کنز نه فقط یک رقابت، بلکه بازاری است که دانشمندان، محققان و نوآوران جوان می‌توانند مشتریانی فراتر از مرزهای کشور خود برای دستاوردهای علمی‌شان بیابند و جوایزی چون کمک هزینه فرصت مطالعاتی به ارزش ۲ هزار دلار، امتیاز ویژه برای بهره‌مندی از پلتفرم‌های شبکه‌سازی بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) دریافت کنند.

اولین دوره این رقابت سال ۱۳۹۷ و در ۵ حوزه سلامت، انرژی، اقتصاد، آب و محیط زیست، فناوری اطلاعات و ارتباطات با مشارکت ۱۰۴۵ نفر (۷۵۳ دانشجو و ۲۹۲ عضو هیأت علمی) و دریافت ۵۹۰ اثر از ۱۵ کشور اسلامی برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha