رحمت صادقی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این بستهها در ۲ قالب کمک هزینه تحصیلی ماهیانه و اعطای تسهیلات خوابگاهی رایگان اختصاص می یابد.
وی افزود: این بستههای تشویقی در سال اول تحصیلی بر اساس رتبه کل کشوری کنکور( بدون اعمال سهمیه ) به دانشجو اعطا میشود و تداوم اعطای آن در سالهای بعد، مشروط به قرار گرفتن دانشجو در بین ۱۰ درصد دانشجویان برتر کلاس خواهد بود.
رییس دانشگاه کردستان درباره بسته های تشویقی گفت: در گروه آزمایشی ریاضی و در رشته های مهندسی برای رتبه های یک تا پنج هزار، غیرمهندسی برای رتبه های یک تا ۱۰ هزار، در گروه آزمایشی علوم تجربی برای رتبه های یک تا ۱۵ هزار، در گروه آزمایشی علوم انسانی برای رتبههای یک تا یکهزار، در گروه آزمایشی زبان برای رتبههای یک تا یکهزار و در گروه آزمایشی هنر برای رتبههای یک تا ۵۰۰، ماهانه پنج تا ۱۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
رحمتی اضافه کرد: در بسته تشویقی شماره ۲ کمک هزینه پرداختی ماهانه شامل خوابگاه رایگان و یا معادل ریالی آن برای رتبه های پنجهزار و یک تا ۱۵ هزار برای گروه آزمایشی رشته های مهندسی ۱۰هزار و یک تا ۲۰ هزار برای رشتههای غیرمهندسی همین گروه، ۱۵ هزار و یک تا ۳۵ هزار در گروه آزمایشی علوم تجربی، هزار و یک تا سه هزار در گروه آزمایشی علوم انسانی، هزار و یک تا ۲هزار گروه آزمایشی زبان و ۵۰۱ تا هزار گروه آزمایشی هنر خواهد بود.
رییس دانشگاه کردستان، جمعیت دانشجویی این دانشگاه را ۱۲ هزار و ۹۸۹ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۵۲۴ دانشجوی دکترا در ۳۵ رشته تحصیلی، سه هزار و ۵۵۰ دانشجوی کارشناسی ارشد در ۱۱۸ رشته، هشت هزار و ۹۱۵ دانشجوی کارشناسی در ۵۷ رشته مشغول به تحصیل هستند.
صادقی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۹ در مقاطع کارشناسی ۲ رشته، کارشناسی ارشد پنج رشته و دکترا نیز پنج رشته به دانشگاه اضافه شد، گفت: در حال حاضر ۶۲۹ دانشجوی خارجی از هفت ملیت دنیا در دانشگاه کردستان مشغول به تحصیل هستند.
دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون دارای هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است.
نظر شما