«محمد عبدلی» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این پایگاههای مشاوره با هدف کمک به داوطلبان برای انتخاب صحیح و آگاهانه رشته دانشگاهی راهاندازی شدهاست.
وی اظهار داشت: انتخاب رشته در شکل گیری آینده شغلی و اجتماعی داوطلبان تاثیر زیادی دارد به همین دلیل داوطلب باید با بینش و شناخت کافی، رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند.
عبدلی درباره شیوه فعالیت این پایگاهها در شرایط کرونایی عنوان کرد: فعالیت پایگاههای مشاوره انتخاب رشته در این استان از روز شه شنبه آغاز و براساس اعلام سازمان سنجش تا پایان زمان انتخاب رشته ادامه دارد.
وی ادامه داد: در شیوه حضوری با رعایت شیوه نامههای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی، پایگاهها فعالیت میکنند و داوطلبان و خانوادهها در این زمینه نگرانی نداشته باشند.
رییس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان تصریح کرد: داوطلبان در شیوه مجازی با استفاده از شبکه شاد به عنوان شبکه اختصاصی آموزش و پرورش، میتوانند با مشاوران ارتباط برقرار کنند و از دیدگاههای کارشناسی آنها بهره ببرند.
وی اضافه کرد: نزدیک به ۶۰ مشاور در پایگاههای مشاوره این استان فعالیت میکنند.
عبدلی تاکید کرد: دانشآموزان و خانوادهها اگر از مشاوران خصوصی استفاده میکنند از افرادی که میشناسند و مورد اعتمادشان است، خدمات مشاوره بگیرند.
۲۷ هزار و ۷۱۵ داوطلب در استان همدان در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ با یکدیگر رقابت کردند.
نظر شما