حجت الاسلام "احد آزادیخواه" روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: دانشگاه ملایر دارای ۲ پژوهشکده تحقیقاتی انگور و کشمش و مبل و منبت است که در سالهای اخیر میزیان دانشجویان کشورهای مختلف برای معرفی قابلیت های شهرستان با هدف رشد و توسعه اقتصادی منطقه بوده است.
وی با اشاره به اینکه ملایر عنوان شهر جهانی "انگور و مبلمان منبت" را دارد، گفت: با توجه به ظرفیتهای بالای شهر ملایر و زمینه سازی برای گسترش تعاملات علمی اقتصادی و ایجاد بازارهای مطلوب صادراتی مبل و منبت، انگور و کشمش در عرصه بینالمللی از جمله کشور چین، از سفیر این کشور برای حضور در ملایر و آشنایی با این توانمندی و فراهم کردن زمینه همکاری های اقتصادی و مبادلات تجاری دعوت شده است.
وی نقش بخش کشاورزی در فرآیند توسعه اقتصادی را بینظیر دانست و افزود: با وجود موقعیت ممتاز جعرافیایی، تنوع آب و هوایی، نیروی کار تحصیلکرده، مزیتهای نسبی خدادادی در زمینه محصولات با ارزشی همچون انگور، گردو، پسته، زعفران و داروهای گیاهی، ملایر ظرفیت مناسبی برای توسعه اقتصادی با بهره مندی از این قابلیت ها را دارد.
حجت الاسلام آزادیخواه همچنین به تشکیل کارگروهی با محوریت دانشگاه ملایر و حضور دستگاههای مرتبط همچون محیط زیست، منابع طبیعی، امور منابع آب و جهاد کشاورزی برای ارایه نظرات کارشناسی در خصوص تحقق این مهم و فراهم کردن بستر توسعه اقتصادی شهرستان ملایر خبر داد.
به گزارش ایرنا؛ دانشگاه ملی ملایر با بیش از ۶ هزار دانشجو و ۵۰۰ عضو هیات علمی و کارمند، یکی از دانشگاههای جامع کشور با بیش از ۹۰ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است.
ملایر به واسطه تولیدات محصولات ممتاز با قابلیت های ویژه صادراتی، عنوان شهر جهانی مبل و مبنت و کشمش و انگور را کسب کرده است.
نظر شما