به گزارش ایرنا، محمدعلی طالبی چهارشنبه شب در جلسه «شهر یزد، شهر نوآور» با قدردانی از اقدامهای صورت گرفته به نقش اقتصاد دانشبنیان و بهرهگیری از فناوریها نوین برای تولید و اشتغال در استان اشاره کرد و افزود: بخشخصوصی با همکاری دولت برای گسترش و ارتقای جایگاه یزد در این موضوع مهم بیشتر اقدام کند.
وی با بیان اینکه هماکنون، یزد جزو استانهای پیشرو در بهرهگیری و تقویت فناوری شرکتهای دانشبنیان و نوآور در عرصه دانش روز با مشارکت بخشخصوصی و علاقهمندان این عرصه به شمار میرود خاطرنشان کرد: سند برنامه عملیات شهریزد، شهر نوآور یزد مصوب و به دستگاههای اجرایی استان ابلاغ شد .
این مسوول اظهار کرد: وظیفه نهادها و سازمانهای اجرایی است که برای اجرای کامل سند ابلاغی و عملیاتی آن که جزو ضرورت های استان محسوب میشود، بخشخصوصی و فعالان این میدان را بیش از گذشته یاری دهند.
طالبی بیان کرد: هماهنگی و همکاری تمامی بخشها و مسوولان برای عملیاتی کردن برنامههای شهریزد، شهر نوآور ضروری است، هرچند تاکنون اقدماتی صورت گرفته ولی کافی نیست و به دلیل اهمیت موضوع باید شاهد تحول و اقدام موثر بیشتری در این مورد بود.
وی از نخبگان استان و مشارکت و فعالیت بخشخصوصی و جوانان پرشور و علاقهمند در این حوزه مهم قدردانی کرد و گفت: تولید و اشتغال با تقویت زیرساختها و حمایت از فعالان این عرصه نقش مهمی در تحقق اهداف دارد.
در این نشست تعدادی از مسوولان و فعالان عرصه فناوری و دانشروز در ارتباط با اقدامهای انجام شده و ضرورت تقویت و حمایت از شرکتهای دانشبنیان به طرح دیدگاههای خود پرداختند.
هماکنون ۹۰ شرکت دانش بنیان در استان یزد فعالیت دارد که از این لحاظ در میان ۳۱ استان در جایگاه چهارم قرار دارد.
یزد اولین استان کشور پس از تهران است که راهاندازی کارخانه نوآوری و پهنه علم و فناوری را شروع کرد و در بسیاری از شاخصها جایگاه برتر کشوری را کسب کرد.
استان یزد با سه هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی چهارمین استان صنعتی کشور محسوب میشود که ۸۷ درصد از جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری آن در ۲۴ شهر و بقیه در مناطق روستایی زندگی میکنند.
نظر شما