به گزارش ایرنا، «هوشنگ بازوند» روز شنبه به مناسبت ۱۶ مرداد سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی در جمع خبرنگاران افزود: فعالیت های این نهاد انقلابی موجی از امید و خودباوری و اعتماد به نفس را در جوانان کشور ایجاد کرده است.
وی از این نهاد به عنوان پیش قراول فعالیتهای دانش بنیان در کشور نام برد و اظهار داشت: جهاددانشگاهی یکی از نهادهایی است که پس از انقلاب اسلامی شکل گرفت و حقیقتا در بیش از چهار دهه فعالیت خود کارهای بزرگی در کشور انجام داده است.
استاندار کرمانشاه عنوان کرد: این نهاد علمی با فعالیتهای خود پای بسیاری از تکنولوژی های روز دنیا را به ایران باز کرد و عملا در این زمینه پیش قراول محسوب می شود.
بازوند جهاد دانشگاهی را یک نهاد امیدآفرین در کشور دانست و افزود: جهاد دانشگاهی با حمایت از شرکتهای دانش بنیان و کسب تکنولوژی های روز دنیا و دستیابی به دانش تولید برخی محصولات استراتژیک، موجی از امید، اعتماد به نفس و خودباوری را در جوانان کشور ایجاد کرده است.
وی یادآور شد: این نهاد انقلابی و جهادی موانع بسیاری را از سر راه کشور برداشته و توانسته تا حد زیادی تحریم های ظالمانه علیه کشور که مانع دستیابی ایران به دانش های روز دنیا شده را کم اثر کند.
لزوم حمایت از فعالیتهای دانش بنیان برای خنثی کردن تحریمها
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: تحریمها یک جنگ تمام عیار اقتصادی، علمی علیه کشور است و شاید بهترین راهکار آن حمایت از فعالیت های دانش بنیان باشد که جهاد دانشگاهی در این زمینه گام های مهمی برداشته و توانسته تا حد زیادی تحریم ها علیه کشورمان را کم اثر کند.
بازوند با اشاره به شعار سال مبنی بر "جهش تولید، مانع زدایی ها و حمایت ها" گفت: تنها راهکار مهم برای تحقق این شعار و ایجاد جهش تولید در کشور حمایت از شرکت های دانش بنیان و به دست آوردن تکنولوژی های روز دنیاست که جهاد دانشگاهی در این زمینه نقش مهمی داشته است.
استاندار کرمانشاه در ادامه به رابطه خوب میان استانداری و جهاد دانشگاهی کرمانشاه اشاره کرد و افزود: ما به عنوان استانداری کرمانشاه وظیفه داریم با نهاد علمی مانند جهاد دانشگاهی ارتباط برقرار کنیم، چرا که این نهاد می تواند به عنوان یک نهاد علمی در توسعه استان نقش ایفا کند.
بازوند گفت: در راستای این همکاری و حمایت، بسیاری از سوله های استانداری به صورت رایگان در اختیار این نهاد قرار داده شده و برای تکمیل برج فناوری کرمانشاه که بزرگترین برج فناوری کشور محسوب می شود تلاش های بسیاری برای جذب اعتبار داشته و پیگیری های بسیاری در این زمینه انجام داده ایم.
وی خاطرنشان کرد: ساخت این برج گام مهمی از سوی جهاددانشگاهی کرمانشاه برای توسعه فعالیت های دانش بنیان بود و با راه اندازی آن شرکت های دانش بنیان و فناور بسیاری میتوانند در آن مستقر شوند.
او تصریح کرد: اگر به دنبال این هستیم که با هزینه کمتر به توسعه برسیم یا از مسیری برای توسعه استفاده کنیم که موانع کمتری داشته باشد، باید کارهایی مانند اقدامات جهاددانشگاهی را توسعه داده و حمایت کنیم.
جهاد دانشگاهی در ۱۶ مرداد سال ۱۳۵۸ تشکیل شد.
نظر شما