مهدی عباسپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فراخوان جذب سرمایه گذار برای مشارکت در این شرکت بعنوان بزرگترین مجتمع اقتصادی شمالشرق کشور از ابتدای مردادماه در روزنامه های کثیرالانتشار استان داده شد و تاکنون سه سرمایه گذار برای مشارکت در طرح های اقتصادی این شرکت اعلام آمادگی کرده اند.
وی تصریح کرد: میزان سرمایه شرکت سهامی بهکده رضوی توسط کارشناسان دادگستری در حال بررسی است و پیش بینی می شود در حدود ۵۰۰ میلیارد ریال برآورد شود و سرمایه گذاران بایستی توانایی مشارکت این میزان از سرمایه گذاری را برای توسعه طرح های شرکت داشته باشند.
رییس هیات مدیره شرکت سهامی زراعی بهکده رضوی در خراسان شمالی افزود: بزودی بررسی شرایط سرمایه گذاران در هیات مدیره انجام می شود و این شرکت به صورت مشارکتی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
وی خاطرنشان کرد: بهکده رضوی به عنوان بزرگترین مجتمع اقتصادی شمال شرق کشور در شهرستان مانه و سملقان ۱۲۰ میلیارد ریال معوقات کارگری و تامین اجتماعی دارد که ۵۰ میلیارد ریال آن تاکنون پرداخت شده و ۷۰ میلیارد ریال بدهی باقی مانده است که تعدادی از این سرمایه گذاران متعهد شده اند که در هفته اول این میزان بدهی را پرداخت کنند.
عباسپور ادامه داد: مجتمع اقتصادی بهکده رضوی اکنون دارای سه هزار و ۷۰۰ راس دام سبک و ۱۵۰ راس دام سنگین است که ظرفیت های توسعه برای هشت هزار راس دام سبک و ۴۰۰ راس دام سنگین را دارد و این پتانسیل بیانگر شرایط مناسب برای مشارکت اقتصادی است.
وی افزود: همچنین این شرکت دارای ۲۰۰ لیتر در ثانیه آب برای توسعه یک هزار و ۴۵۰ هکتار از اراضی مرغوب کشاورزی است که با وجود خشکسالی در استان در صورت توسعه می تواند نقش مناسبی در اشتغالزایی منطقه داشته باشد.
بلاتکلیفی سند مالکیت بهکده
رییس هیات مدیره شرکت سهامی زراعی بهکده رضوی در ادامه نداشتن سند مالکیت را مهمترین مشکل پیش روی شرکت دانست و گفت: دولت در سال ۹۷ لایحه تعیین تکلیف این مجتمع اقتصادی که رویکرد آن نیز رفع مشکل سند مالکیت آن محسوب می شود، به مجلس شورای اسلامی ارایه داد.
وی عنوان کرد: بیشتر چالش های این مجتمع اقتصادی در حوزه سند مالکیت بوده است که نبود سند مالکیت نیز مانع دریافت تسهیلات و اجرای طرح ها می شود که برای رفع این مشکل تلاش هایی در دست اقدام است.
بهکده رضوی نام آبادیی واقع ۸۵ کیلومتری غرب شهرستان مانه و سملقان در حد فاصل رود اترک و جنگل گلستان بین مرز خراسان شمالی و استان گلستان است و براساس سرشماری سال ۱۳۹۵، آمار جمعیت این منطقه ۷۵۰ نفر بوده است.
روستای بهکده رضوی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به منظور سکونت بیماران مبتلا به جذام ایجاد شد و برای امرار و معاش این افراد، دام و زمینهای کشاورزی در اختیار آنان قرار گرفت و در چند سال اخیر شرکت سهامی زراعی با نام شرکت سهامی زراعی بهکده رضوی در محل این روستا تاسیس شد.
سنگ بنای این مجتمع، متشکل از روستاهای بهکده، دشت گرگان و سوقه، در سال ۱۳۴۲ برای تجمیع جذامیان شفایافته ایران با همکاری مستشاران آلمانی و فرانسوی گذاشته شد.
بهکده جذامیان با تلاش جمعیت کمک به جذامیان به کمک مؤسسات داخلی و خارجی، با هدف تمرکز و نگهداری، درمان و توانبخشی جذامیان و افراد خانواده آنها شکل گرفت.
بیماران جذامی از اطراف و اکناف کشور از جمله استان های آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، هرمزگان، خراسان و غیره به این مکان منتقل شدند.
نظر شما