حوزه های علمیه برخی آسیب‌های اجتماعی استان‌ها را شناسایی کردند

یزد- ایرنا- مدیرکل خدمات اجتماعی، پیشگیری و درمان حوزه‌های علمیه سراسر کشور گفت: این نهاد برخی آسیب‌های اجتماعی در استان‌های مختلف ایران را شناسایی کرد و با استفاده از ظرفیت طلاب و روحانیان همراه با مهارت‌افزایی و ارتقای علمی برای رفع آن تلاش می‌ کند.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام بهمن وحدتی آراسته روزدوشنبه در ستاد بحران حوزه‌های علمیه یزد به اهمیت برنامه‌ریزی و هماهنگی و اقدام مناسب در پیشگیری و مقابله با بحران‌های اجتماعی اشاره کرد و افزود: در این مورد برخی اقدامات در استان‌ها نیز انجام شد .

وی بدون اشاره به نوع آسیب های اجتماعی و طبقه بندی آن در استان ها با قدردانی از تلاش و فعالیت مسوولان حوزه علمیه یزد و طلاب جهادی در زمینه‌های مختلف از جمله پیشگیری و مبارزه با کرونا ادامه داد: حضور به موقع و مخلصانه طلاب و روحانیان  جهادی در مبارزه با این ویروس  و حضور در بیمارستان‌ها  قابل ستایش است و این حرکت جهادی باعث حفظ آبرو و حیثیت روحانیان شد.

حوزه های علمیه برخی آسیب‌های اجتماعی استان‌ها را شناسایی کرد

این مسوول اظهار کرد: ۲۰۰ نفر از طلاب و روحانیان استان در این حرکت خودجوش جهادی حضور داشتند و به یاری مردم و بیماران نیازمند شتافتند ولی نباید به حرکت‌های جهادی در پیشگیری از وقوع سیل و زلزله و کرونا اکتفا کرد، باید با برنامه‌ریزی دقیق و منجسم از این قبیل اقدام ها و حرکت‌های جهادی در عرصه‌های مختلف استفاده شود و آن را ادامه داد.

وحدتی آراسته یادآور شد: برای بررسی آسیب‌ها ی اجتماعی و ارایه راهکار در راستای رفع آنها لازم است جلسات ستاد به صورت منظم با حضور مسوولان مرتبط برگزار شود و همکاری جامعه هدف با همراهی مردم و مسوولان در تحقق اهداف موضوع بسیار مهمی محسوب می‌شود.. 

وی تصریح کرد: باید برای اطلاع‌رسانی  و آگاهی‌بخشی و بازتاب هنرمندانه حرکت‌های جهادی طلاب و روحانیان که در راستای خدمت‌رسانی به مردم و اقشار آسیب‌دیده از کرونا فعالیت دارند بیش از گذشته از ظرفیت‌های رسانه‌ای به نحو دقیق و مناسب استفاده شود.

در این نشست برخی از حاضران به طرح دیدگاه ها، پیشنهادات و ارایه طرح‌ها و برنامه‌ها در خصوص هدف جلسه و ستاد بحران پرداختند.

هم اکنون در ۲۲ حوزه علمیه خواهران یزد سه هزار و ۲۰۰ طلبه در حال تحصیل هستند و تعداد برادران طلبه هم  در ۱۴ حوزه علمیه استان هزار و ۵۰۰ نفر اعلام شد. 

استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۷ درصد در ۲۴ شهر و ۱۳ درصد در آبادی ها و روستاها و حدود ۹ هزار نفر هم از این تعداد عشایر هستند که عمدتا در شهرستان های خاتم وابرکوه زندگی می  کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha