به گزارش ایرنا، «صفر صادقیراد» روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این میزان جابه جایی کالا در چهار ماه نخست امسال درحالی انجام شده است که در سال ۱۳۹۹ در مجموع کل سال چهار میلیون تن کالا از مناطق مختلف کشور به مقصد این استان بارگیری و حمل شده بود.
وی اظهار داشت: استان همدان از لحاظ جابهجایی کالا از جمله چهار استان موفق در کشور است و بیشترین میزان حمل نهادهای دامی را از بنادر جنوبی به داخل استان دارد.
صادقی راد عنوان کرد: این استان از جمله حاملان بسیار مهم بار از مبدا بنادر به دیگر استانهای کشور بوده چنانچه از ابتدای آغاز طرح انتقال نهاده های دامی تاکنون یک هزار و ۲۰۰ دستگاه تنها بار مورد نیاز را به داخل استان حمل کرده است.
وی خاطرنشان کرد: مجوز فعالیت حمل مستقیم بار از بنادر جنوبی به استان همدان برای ۶ شرکت باربری صادر شده است که تعرفه حمل نهادههای دامی و کالاهای اساسی از استانی همچون خوزستان به طور مستقیم و توسط همین شرکتهای باربری به صورت سریع به این استان انجام گرفته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان همدان تصریح کرد: حراست و نگهداری از اقدامات جادهای با همکاری مشترک گشت کنترل و نظارت به شکل مستمر در حال برگزاری است که از طریق این اداره کل و پلیس راه انجام میشود.
وی ادامه داد: همکاری بسیار خوبی در این زمینه در حال انجام است که با تشکیل کمیسیون ایمنی راههای استان به شکل ماهانه این بحث تکمیلتر میشود.
صادقی راد به طرح ایمن سازی مدارس حاشیه جادهها اشاره کرد و افزود: این موضوع فرهنگ سازی لازم را میطلبد، چراکه حاشیه راهها و دانش آموزان این حواشی، در معرض خطر هستند.
وی تاکید کرد: طرح ارتقا ایمن سازی مدارس حاشیه جادهها همچنان در دست اقدام است و کمیسیونهای ماده ۱۱ رانندگان به موضوع رسیدگی کرده است.
استان همدان بیش از ۲۲ هزار دستگاه ماشین حمل بار و مسافر دارد.
نظر شما