بستری و جراحی غیر اورژانسی بیماران در کرمانشاه متوقف می‌شود

کرمانشاه- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به سیر صعودی ابتلا به کرونا در استان اعلام کرد که بستری و جراحی‌های غیر اورژانسی بیماران در استان متوقف می‌شود.

دکتر «محمودرضا مرادی» روز سه‌شنبه در نشست ستاد کرونا که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: این تصمیم از روز شنبه در تمامی بیمارستانی دولتی استان اجرا خواهد شد.

وی افزود: ۲ بیمارستان تخصصی امام علی (ع) و معتضدی شامل این محدودیت نمی شوند و به خدمات رسانی ادامه خواهند داد.

وی با اشاره به اینکه سیر ابتلا به کرونا به شدت در حال افزایش است، اظهار داشت: اکنون ۹۱۸ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند و بخش زیادی از بیماران نیز داروهای خود را از بیمارستان ها دریافت می کنند و در خانه های خود روند قرنطینه و بستری را دنبال می کنند.

بستری ۱۳۷ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: از آمار بیماران بستری استان اکنون ۱۳۷ نفر در بخش مراقبت های ویژه قرار دارند که حال ۲۷ نفر از آنان وخیم است و پیش بینی می شود در روزهای آینده ۷۰ درصد جان خود را از دست بدهند.

مرادی یادآور شد: میزان بستری روزانه مبتلایان به کرونا تا پیش از تیر ماه ۹۰ نفر بود که این آمار اکنون به بیش از ۲۳۹ نفر افزایش پیدا کرده و مرگ ناشی از کرونا از روزی یک نفر به پنج نفر رسیده است.

وی با پیش بینی اینکه در هفته های آینده آمار مرگ ناشی از کرونا افزایش پیدا خواهد کرد، گفت: به صورت میانگین روزانه ۴۰ نفر به آمار بستری های کرونا افزوده می شود و به نظر می رسد که تا ۴۰ روز آینده شاهد افزایش ۸۰۰ نفری آمار بیماران بستری باشیم.

رعایت پروتکل‌ها کمرنگ شده است

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: با توجه به کمرنگ شدن رعایت پروتکل های بهداشتی در جامعه به نظر می رسد که در هفته های آینده شاهد افزایش چشم گیر مبتلایان باشیم.

مرادی با اشاره به فرا رسیدن ایام عزاداری های محرم گفت: در صورتی که پروتکل های بهداشتی در این ایام رعایت نشود و فکری برای این مراسم ها نکنیم قطعا با مشکلات جدی روبه رو خواهیم شد.

وی با اشاره به خواسته های کادر درمان استان گفت: کادر درمان با توجه به حجم بالای کار خواسته های به حقی دارند که باید به آنها پاسخ دهیم؛ در صورتی که به نیازهای آنان رسیدگی نکنیم با اشاره به افزایش آمار مبتلایان با مشکل روبه رو خواهیم شد.

واکسیناسیون موثر بود

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه سخنانش روند واکسیناسیون در استان برای مقابله با بیماری کرونا را موثر خواند و گفت: آمارها نشان می دهد که آمار مرگ افراد سالمندی که ۲ نوبت واکسن کرونا را دریافت کرده اند به شدت کاهش پیدا کرده است و آمار مبتلایان و مرگ مربوط به سنین پایین تر است.

مرادی اعلام کرد: تاکنون ۵۶۶ هزار دوز واکسن کرونا وارد استان شده است که ۴۳۹ هزار از آن تزریق شده و مابقی نیز به زودی تزریق خواهد شد؛ از این آمار ۳۵۸ مورد در نوبت اول تزریق و مابقی مربوط به نوبت دوم هستند.

به گفته وی ۲۵ درصد جمعیت هدف استان حداقل یک‌ بار و پنج درصد ۲ نوبت واکسن ‌را تزریق کرده اند که این آمار از میانگین کشور جلوتر است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توضیح داد: در نوبت نخست بسیاری از افراد واکسن آسترازنکا تزریق کردند که فاصله تا نوبت دوم آن سه ماه است از این رو روند تزریق دوز دوم واکسن برای آنها طولانی می شود.

مرادی با اشاره به اینکه اکنون ۳۴ پایگاه تجمیعی و ۱۰ پایگاه تخصصی مشاغل به منظور واکسیناسیون کرونا در سطح استان فعال هستند، افزود: این پایگاه ها از هفته آینده در شیفت صبح نوبت نخست و در شیفت بعد از ظهر نوبت دوم واکسن را تزریق می کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha