امکان ارائه آموزش‌های تخصصی به کشاورزان قمی فراهم شده‌است

قم - ایرنا - کارشناس بخش کشاورزی قم با تاکید بر اهمیت ارتقای مهارت‌های تخصصی در میان بهره‌برداران این بخش، گفت: با فعالیت مرکز آموزش علمی - کاربردی کشاورزی در قم، امکان ارائه آموزش‌های تخصصی به کشاورزان استان به خوبی فراهم شده‌است.

فرهاد عباسی رنجبر روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: قم یکی از استان‌های مطرح کشور در حوزه کشاورزی به خصوص بخش دامپروری به شمار می‌آید و به همین دلیل هرگونه سرمایه‌گذاری در ارتقای مهارت بهره‌برداران، از اهمیت ویژه‌ای برای توسعه فعالیت‌های کشاورزی استان برخوردار است.

وی افزود: فعالیت بیش‌از ۱۲ هزار بهره‌بردار در بخش‌ کشاورزی قم موقعیت مناسبی را برای پرداختن به مباحث علمی و مهارتی در این حوزه مهم اقتصادی به وجود آورده‌است و اکنون استادان برجسته‌ای در مرکز آموزش علمی کاربردی کشاورزی استان مشغول انتقال جدیدترین یافته‌های علمی به بهره‌برداران و علاقه‌مندان به فعالیت در این بخش هستند.

وی ادامه داد: ارائه آموزش‌های علمی و تقویت مهارت کشاورزان قمی نه تنها موجب توسعه فعالیت‌های اقتصادی در این بخش می‌شود بلکه کمک بزرگی به مدیریت بهینه در استفاده از منابع مورد احتیاج در این عرصه به خصوص منابع آبی است که توجه به آن لازمه موفقیت در اجرای برنامه‌های بخش کشاورزی استان است.

عباسی رنجبر گفت: در همین راستا مرکز علمی کاربردی کشاورزی بهارآوران نسترن با پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی و کارشناسی به دنبال ارتقای دانش بهره‌برداران بخش کشاورزی قم و توسعه این بخش با فعال‌سازی ظرفیت‌های متعدد تولیدی نهفته در آن است که تنها با بهره‌گیری از شیوه‌های نوین علمی می‌توان آن را به ثمر رساند.

وی بیان کرد: این مرکز در مقطع کاردانی در رشته‌های بهداشتیاری دامپزشکی، تولید و فرآوری پسته، گل و گیاهان زینتی، گیاهان دارویی و معطر، پرورش صنعتی طیور، پرورش آبزیان زینتی و مکانیک ماشین‌های زراعی و باغی و در مقطع کارشناسی(مهندسی) در رشته‌های بهداشت مواد غذایی با منشا دامی،‌ تولیدات گلخانه‌ای، پرورش صنعتی طیور و گیاهان دارویی و معطر دانشجو می‌پذیرد و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه https://uastbanco.com مراجعه کنند.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی ۴۵ درصد اشتغال روستائیان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده است. میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال حدود یک میلیون تن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی و شیلات است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha