جواد سالاری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: چهار میلیون و ۶۴۱ هزار لیتر آب آشامیدنی در قالب بیش از ۳۵۸ سرویس تانکر در چهار ماهه ابتدایی سال جاری در ۲۰ روستای گناباد با هزار و ۷۵۰ خانوار توزیع شده است.
وی عمده دلایل نیاز روستاها به آبرسانی سیار را برخوردار نبودن از آب با کیفیت، کمبود آب شرب، خشک شدن یا کاهش آب قنوات و یا بروز اتفاقات متعدد در شبکه آبرسانی روستایی و کاهش سطح مخازن ذخیره آب عنوان کرد.
مدیر امور آب و فاضلاب گناباد گفت: با شیوع ویروس همه گیر کرونا و نیاز مردم به رعایت مسائل بهداشتی و نیز افزایش زودهنگام گرمای هوا، میزان مصرف آب در شهر و روستاهای تابعه به شدت افزایش یافته و باعث شده تا نیاز آبی، به ویژه در روستاهایی که پیشتر نیز با تنش آبی درگیر بوده اند، تشدید شود.
سالاری ادامه داد: کمبود آب تنها مختص به روستاها نبوده و در شهر گناباد هم با توجه به علل مذکور و نیز بروز اتفاقات متعددی در خط انتقال فرسوده این شهر، سطح آب مخازن به طور قابل توجهی کاهش یافته است که با تعدیل فشار شبکه موفق شدیم تا حدودی تنشهای آبی شهر را مدیریت کنیم.
وی افزود: آبرسانی سیار به برخی از نقاط شهر گناباد در دستور کار قرار گرفته و در برخی نقاط نیز اجرا شده است.
مدیر امور آب و فاضلاب گناباد تصریح کرد: مجتمع آبرسانی روستای فجر گناباد که روستاهای دیسفان، خانیک، محمدآباد، فخ، سنجتک و کلات را زیر پوشش قرار می دهد با دریافت هزار و ۹۰۰ مترمکعب آب تانکری در قالب ۱۲۵ سرویس از ابتدای امسال تاکنون بیشترین میزان آبرسانی سیار را داشته است.
۲۴۹ لیتر آب در هر ثانیه از ۲۲ حلقه چاه عمیق برای مصرف مشترکان شهری در گناباد برداشت میشود.
۴۲ حلقه چاه عمیق، ۱۱ مجتمع آبرسانی و ۹۹ دستگاه منبع آب زمینی و هوایی نیز برای تامین نیاز مشترکان در ۷۵ روستای گناباد به کار گرفته شده است.
۵۵ هزار مشترک شامل ۲۶ هزار مشترک شهری و ۲۹ هزار مشترک روستایی زیر پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب گناباد قرار دارند.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما