به گزارش روز یکشنبه ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رییسی در ۲۰ مردادماه «عیسی زارعپور» را به عنوان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.
سازمان نظام صنفی رایانهای کشور (نصر) از معرفی چهرهای دانشگاهی و دارای تجربه، برای تصدی وزارت ارتباطات حمایت کرده است.
رییس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور در این پیام با حمایت از وزیر پیشنهادی ارتباطات وفناوری اطلاعات، افزایش تعاملات دولت و بخش خصوصی را از اهم نیازهای صنعت فاوا برشمرد.
سید حسن هاشمی گفت: خوشبختانه رئیسجمهوری کشورمان، فردی را برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مجلس شورای اسلامی معرفی کرده است که با زبان و ادبیات این صنعت آشناست و این ویژگی، ما را به شکلگیری تعاملات بیشتر بخش خصوصی و دولت امیدوار میکند.
وی افزود: زارعپور، چهرهای دانشگاهی است که تمامی دورههای تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و پسا دکترا را در رشتههای تخصصی کامپیوتر پشت سر گذاشته است؛ ضمن آنکه فعالیتهای علمی وی روی «نسل جدید شبکههای رایانهای» و «شبکههای رایانهای در ابعاد نانو» قابل توجه است.
هاشمی یادآور شد: زارعپور طی دوره مسئولیت خود به عنوان رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه، نقش قابل توجهی در تدوین و اجرای سند تحول قضایی بر پایه فناوری اطلاعات ایفا کرده که دستاوردهای این اقدام بر همگان آشکار است.
رییس سازمان نظام صنفی رایانهای افزود: عضویت در کمیسیون راهبردی شورای عالی فناوری اطلاعات کشور نیز تجاربی گرانسنگ برایش داشته و بدون شک، بستری مناسب برای اشراف عمیق وی به حوزه فاوا بوده است.
وی خاطر نشان کرد: ما در سازمان نظام صنفی رایانهای با بیش از ۲۰ هزار عضو حقیقی و حقوقی در سراسر کشور، امیدواریم در صورت اعتماد مجلس به زارعپور، تعاملات دولت و بخش خصوصی در عرصه فناوری اطلاعات گسترش و بستر این همکاریها توسعه یابد. به اذعان همه کارشناسان و متخصصان، حرکت منطقی و پیشرفت کشور در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات، نیازمند استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و اکوسیستم موجود است و با چنین رویکردی است که میتوان تحولی را در این صنعت راهبردی ایجاد کرد.
«استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و دانشبنیان به جای نگاه تصدیگرایانه دولت برای حل مسائل»، «تسهیل در سرمایهگذاری بخش خصوصی در جهت توسـعه زیرساختهای شبکه ملی اطلاعات، توسعه توان رایانشی کشور به بیش از ۱۰ پتافلاپس با استفاده حداکثری از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان» و همچنین «طراحی و اسـتقرار نظامات اعتباربخشی بـا استفاده از توان بخش خصوصی برای مدیریت و نظارت بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور» از جمله محورهایی است که در برنامه پیشنهادی زارعپور به چشم میخورد.
رییس سازمان نظام صنفی رایانهای اضافه کرد: به استناد این برنامهها و با اشراف به توان بخش خصوصی صنعت فاوا در کشور، ما بر این باوریم عرصههایی همچون توسعه اقتصاد دیجیتال، پیادهسازی کامل دولت الکترونیک، هوشمندسازی کامل فرآیندهای قوه مجریه و همکاری در تدوین برنامههای تحولبخش مد نظر رئیسجمهوری، از جمله حوزههای مهمی است که وزیر ارتباطات میتواند با توسعه تعاملات فیمابین دولت و سازمان نصر، آن را اجرایی و محقق سازد.
نظر شما