حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی روز شنبه در همایش استانی تجلیل از برترینهای امر به معروف و نهی از منکر کردستان اظهار داشت: در بحث امر به معروف و نهی از منکر اصل بر نصیحت و خیرخواهی است و قرار نیست فرد را زیر دست و پا قرار داده و تحقیر کنیم.
وی با بیان اینکه نجات و تعالی انسان یکی دیگر از خصوصیات باطنی امر به معروف و نهی از منکر است که باید رعایت شود، افزود: هدایت انسان و اصلاح اعمال از ضروریات دیگر امر به معروف و نهی از منکر بوده، همچنانکه پیامبر اکرم(ص) هدف اصلی خود را اصلاح بیان کرده است.
نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: دفع ضرر و رساندن منفعت به جامعه از دیگر خصوصیات ذاتی است که در امر به معروف و نهی از منکر باید رعایت شود.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری هم در این همایش گفت: امر به معروف و نهی از منکر ۲ مقوله و فریضه مهم الهی است که حدود ۶۰۰ آیه در قرآن در این مورد آمده است.
ماموستا فایق رستمی با بیان اینکه بزرگترین رسالت پیامبران تزویج این ۲ فریضه بین مردم بوده است، افزود: امر به معروف و نهی از منکر فقط به شیوه کلامی نیست بلکه در عمل و خدمتگذاری به خلق هم باید دیده شود.
وی با اشاره به اینکه هجرت پیامبر به مدینه در نهایت به استقرار دین اسلام منتج شد، ادامه داد: با اخلاق نیک رسول خدا هزاران کافر اسلام آوردند.
ماموستا رستمی با بیان اینکه ۱۵ سال پیامبر با اخلاق مداری مردم را دعوت کرد تا این دین را برقرار کرد افزود: پیامبر اکرم(ص) دعا میکند که وجود و خُلقش را نیکو گرداند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان هم گفت: بیش از ۳۵ هزار نفر از جمعیت استان در قالب آمران به معروف، طلایهداران معروف و شوراهای امر به معروف جذب ستاد شدهاند.
محمود اللهمرادی آموزش را یکی از اولویتهای مهم در ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانست و افزود: در برخی از دورههای آموزشی بیش از چهار هزار نفر آموزش دیدهاند.
دهه اول محرم به دهه احیای امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده است.
نظر شما