علی بهرامی زاده روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: پهنه این کارگاه ها ۲۰۰، ۳۰۰ و ۵۰۰ مترمربع است که مجوزهای اولیه آن از اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی برای واگذاری به متقاضیان دریافت شده است و با نقشه تیپی که از آنها ارایه می شود، امکان استقرار طرحهای تولیدی و خدماتی دارای پروانه کسب و زودبازده در آنها وجود دارد.
وی بیان کرد: این کارگاه ها در همان زون بندی های مربوط به صنایع مختلف جانمایی شده است به طوری که در اطراف زون صنایع غذایی، کارگاه های صنایع غذایی و در اطراف زون شیمیایی، کارگاه های شیمیایی مستقر می شود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی گفت: واگذاری این نوع کارگاه ها به اصناف تولیدی و جوانان دانش آموخته ای که به تازگی وارد عرصه فعالیت شده اند، بسیار مناسب است و حرکتی موثر در مسیر خوداشتغالی و کارآفرینی به شمار می رود.
بهرامی زاده اظهار داشت: اولویت واگذاری این اراضی کارگاهی با شرکتهای دانش بنیان و واحدهای تخصصی خواهد بود که این مهم در راستای توسعه خدمات فنی – مهندسی و جایگزین کردن فناوری به جای تولیدات سنتی است و تداوم خواهد داشت.
در سال ۱۳۶۷، سه شهرک و ناحیه صنعتی در خراسان وجود داشت که این تعداد امروز به ۴۸ شهرک و ناحیه صنعتی رسیده که در ۴۰ مورد آن زمین برای راه اندازی واحد صنعتی در حال واگذاری است.
اراضی تحت اختیار شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی هشت هزار و ۶۰۰ هکتار است که عملیات اجرایی در پنج هزار و ۴۰۰ هکتار آن انجام گرفته که از این میزان ۶۰۰ هکتار به واحدهای صنعتی تعلق دارد.
دو هزار و ۵۶۹ واحد واحد صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی خراسان رضوی مستقر هستند که در مجموع ۴۳ درصد از واحدهای صنعتی، ۲۳ درصد از سرمایه گذاری صنعتی و ۳۹ درصد از اشتغال صنعتی استان را در اختیار دارند.
نظر شما