«بهمن صالحی جاوید» امروز(یکشنبه) در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: چنین خصیصههایی سبب میشود تا در چیدمان مدیریتی در مجموعه وزارتخانه و سازمانهای ذیربط از معاونان و مشاوران توانمند استفاده شود که در ادامه به توفیقات وزارتخانه در دستیابی به اهداف خواهد انجامید.
وی در ادامه گفت: در این میان بخش خصوصی انتظار دارد تا وزارت صنعت، معدن و تجارت که تصدیگری انجمنهای کارفرمایی، انجمنهای کارگری، نهادهای حوزه بازرگانی، انجمنهای حرفهای، همچنین اتاقهای بازرگانی، تعاون و خانههای صنعت، معدن و تجارت استانها را عهدهدار است و عصارههای مردمی در این انجمنها و گروهها گرد هم آمدهاند، در راستای توسعه حکمرانی مردمی و توسعه حکمرانی حرفهای به شایستگی از این نیروها استفاده کند.
دبیرکل صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی ایران با تاکید بر لزوم پرهیز از موازیکاری در وزارت صنعت، ادامهداد: تکثر بیش از حد در تشکلها سبب میشود تا این حکمرانی به سوی دعواها و کشمکشهای داخلی سوق داده شود که در عمل مانع انسجام تشکلی در این حکمرانی نهادمحور خواهد شد.
وی تاکید کرد: یکی از نکات اساسی که از جمله پیشرانههای دهگانه اقتصادی کشور است، نگاه و فهم درست از صادرات بهویژه صادرات دانشپایه و مهارتپایه است که میتواند در هر دو بعد صادرات کالاها و خدمات، ارزش افزوده بالایی برای ارتقای سطح درآمد ملی ایجاد کند.
به گزارش ایرنا، «سید رضا فاطمی امین» که در سال ۱۳۵۳ در شاهرود متولد شده، تحصیلات دانشگاهی خود را در سال ۱۳۷۱ در رشته الکترونیک دانشگاه فردوسی مشهد آغاز کرد و دکترای مدیریت راهبردی دانش دارد.
از جمله سوابق اجرایی وی میتوان به عضویت در هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، رییس ستاد تحول صنایع و معادن و مشاور و مدیر سرمایهگذاری و مشارکتهای آستان قدس رضوی اشاره کرد.
آخرین سمت فاطمی امین، قائم مقام آستان قدس رضوی بود که پیش از آن مدیرعامل سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی بوده است.
از جمله دیگر سوابق کاری فاطمیامین، مجری پروژه شهر سالم مشهد، رییس ستاد تحول صنایع و معادن، مجری طرح نوسازی خودروهای فرسوده کشور، عضو هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، معاون برنامهریزی، توسعه و فناوری وزارت صنایع و معادن، سخنگوی وزارت صنایع و معادن، مشاور دستیار ویژه رییسجمهوری و رییس پروژههای اقتصادی- تولیدی، قابل اشاره است.
نظر شما