داروخانه‌های توزیع رمدیسیور و مراکز تزریق آن در مشهد افزایش یافت

مشهد- ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مراکز تزریق رمدیسیور در مشهد به ۱۵ بیمارستان و کلینیک سرپایی و مراکز توزیع آن علاوه بر داروخانه های بیمارستانها به ۱۰ داروخانه افزایش یافت.

دکتر شاپور بدیعی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر ۱۵ بیمارستان و مرکز درمانی شامل مراکز ۱۷ شهریور، فارابی، شمس الشموس، ثامن الائمه (ع) ناجا، آریا، بنت الهدی، امام سجاد (ع)، ناظران، جواد الائمه (ع)، قلب و عروق، ۲۲ بهمن، رضوی، کلینیک  شهدای سلامت، کلینیک درمان سرپایی ایمانی، درمانگاه ولی عصر(عج)، کلینیک سیدی و کلینیک درمان سرپایی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در مشهد راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: پزشکان متخصص و فوق تخصص رشته های داخلی، عفونی، اطفال، ریه، بیهوشی، مراقبت های ویژه ‌و طب اورژانس صلاحیت تجویز رمدسیویر را دارند. 

معاون درمان دانشگاه  علوم پزشکی مشهد گفت: سایر پزشکان در صورت نیاز باید نسبت به معرفی بیمار با ثبت دقیق علایم حیاتی به کلینیک های درمان سرپایی اقدام نمایند. 
وی افزود: در بیمارستانهایی که به عنوان کلینیک درمان سرپایی معرفی شده اند باید نسبت به تشکیل پرونده بستری موقت اقدام شود و در صورت انجام این اقدام، هزینه درمان بیماران زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی به صورت ۹۰ درصد  سهم بیمه و ۱۰ درصد سهم بیمار محاسبه  می شود.
دکتر بدیعی ادامه داد: در صورت داشتن بیمه سلامت یا نبود اسناد مثبته در این زمینه و ضرورت تزریق دارو با نظر پزشک، نسبت به ثبت خدمت در سیستم نسخه نویسی الکترونیک اقدام و هزینه به صورت ۷۰ درصد سهم بیمه و ۳۰ درصد سهم بیمار محاسبه و دریافت می‌شود. 
وی گفت: بیمارستانها ملزم به تهیه دارو از شرکت های دارویی با معرفی معاونت غذا و داروی دانشگاه هستند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: علاوه بر داروخانه بیمارستانها به ۱۰ داروخانه در مشهد شامل داروخانه‌های امام (ره)، هلال احمر، ۲۲ بهمن، دکتر باستانی، دکتر مهنوش ژیانی، دکتر واحدی، دکتر بیات، دکتر سبزی، دکتر جعفری نژاد و درمانگاه ولی عصر (عج) این شهر نیز سهمیه رمدسیویر اختصاص یافته است. 
کرونا در خیز پنجم خود طی ۲۴ مرداد ماه با گرفتن جان ۶۲۰ نفر رکورد جدید از تلفات روزانه به جا گذاشت.
ویروس کرونا دورخیز خود برای خیز پنجم را از ابتدای تیر ماه از جنوب کشور به مرکز کشور آغاز کرد و اکنون ۳۵۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۵۹ شهر در وضعیت نارنجی و ۳۰ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
در استان خراسان رضوی نیز ۲۷ شهرستان در وضعیت قرمز، پنج شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.
براساس آخرین آمار رسمی تاکنون چهار میلیون و ۴۲۵ هزار و ۸۲۱ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۶۲۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جانباختگان این بیماری در کشور به ۹۷ هزار و ۸۲۸ نفر رسیده است.
همچنین تاکنون سه میلیون و ۷۲۸ هزار و ۹۴۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha