به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس ایلام، سردار دلاور القاصی مهر روز دوشنبه در تشریح جزییات این خبر، اظهار داشت: ماموران انتظامی شهرستان دهلران در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، حین کنترل محور های مواصلاتی یک دستگاه کامیون کشنده را بمنظور بررسی بیشتر متوقف کردند.
وی افزود: ماموران در بررسی از این کامیون تعداد ۵۱۰ کیسه کود شیمیایی قاچاق و خارج از شبکه توزیع را کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان ایلام با بیان اینکه ارزش محموله کشف شده توسط کارشناسان یک میلیارد و ۲۷۵ میلیون ریال تعیین شده است، ادامه داد: یک متهم در این راستا دستگیر و برای سیر مراحل قانونی پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.
کشف ۱۵ فقره سرقت در شهرستان ایلام
فرمانده انتظامی شهرستان ایلام از کشف ۱۵ فقره سرقت، توقیف ۱۷ دستگاه خودرو متخلف و هنجار شکن و دستگیری هشت سارق در طرح پیشگیری از سرقت خبر داد.
سرهنگ جمال موسوی اظهار داشت: طرح پیشگیری از سرقت با هدف برخورد با سارقان در سراسر شهرستان ایلام به مدت ۷۲ ساعت به مرحله اجرا در آمد.
وی افزود: با اشرافیت کامل و تلاش کارکنان انتظامی شهرستان در طول اجرای این طرح هشت سارق شناسایی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان ایلام ادامه داد: پس از هماهنگی با مقام قضایی در چند عملیات جداگانه هشت نفر سارق دستگیر و به ۱۵ فقره سرقت منزل و محتویات داخل خودرو اعتراف کردند.
وی یادآور شد: توقیف ۱۷ دستگاه خودرو متخلف و هنجار شکن که برای شهروندان ایجاد مزاحمت می کردند از دیگر نتایج این طرح بوده است.
استرداد بیش از ۱۳ میلیارد ریال به حساب مالباختگان سایبری
جانشین انتظامی استان ایلام از استرداد بیش از ۱۳ میلیارد ریال وجوه کسر شده به حساب مالباختگان سایبری در شهرستان دهلران خبر داد.
سرهنگ حسین نجفی بیان داشت: با بکارگیری اقدامات فنی و تخصصی کارشناسان پلیس فتا شعبه شهرستان دهلران در یکسال گذشته بیش از ۱۳ میلیارد ریال به حساب مالباختگان سایبری مسترد شده است.
وی افزود: کارشناسان پلیس فتا این شهرستان با انجام یکسری اقدامات فنی،موفق شدند در یکسال گذشته بالغ بر ۱۳ میلیارد ریال وجوه کسر شده از حساب ۱۹۸ مالباخته سایبری را با هماهنگی مقام قضایی به مالباختگان مسترد کنند.
جانشین انتظامی استان با اشاره به اینکه بسیاری از مجرمان سایبری خارج از محدوده جغرافیایی و حوزه سرزمینی استان هستند، گفت: تعداد زیادی از پرونده ها در پلیس فتا دال بر این موضوع دارد که افراد بعلت عدم آگاهی در دام افراد سود جو و فرصت طلب گرفتار شدند و در واقع کلاهبرداران با طراحی صفحات جعلی بعنوان یک فرد مهاجم برای دستیابی به اطلاعات حساس از جمله نام کاربری، رمزعبور، رمز کارت بانکی دست می یابند.
سرهنگ نجفی با بیان اینکه بیشترین جرایم و کشفیات پلیس فتا براساس تعداد و فراوانی وقوع جرم به ترتیب کلاهبرداری رایانه ای، برداشت اینترنتی غیر مجاز از حساب شهروندان بوده است، یادآور شد: کارشناسان پلیس فتا در فرآیند کشف پرونده با پیچیدگی خاصی مواجه هستند،لذا شهروندان در صورت بروز مشکل و مواجهه با جرایم رایانهای میی توانند با مراجعه به پلیس فتا از مشاورهها و راهنمایی های کارشناسان این پلیس در راستای رفع مشکلات احتمالی استفاده کنند.
نظر شما