مهدی طاهری روز سهشنبه با اعلام این مطلب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برخی از شکارچیان با هدف لذت بردن از شکار حیوانات را در تیررس سلاحهای خود قرار میدهند، اما بیشتر شکارچیان با هدف استفاده از گوشت آنها، به دامان طبیعت میروند.
وی با بیان اینکه ۱۲ تیم از محیط بانان برای مقابله با تهدید شکارچیان در مناطق حفاظت شده استان قزوین گشت میزنند، اظهار داشت: بیشترین تعداد کل و بز استان قزوین در منطقه رودبار الموت غربی، شرقی و طارم سفلی و جانوران دیگر مانند قوچ، میش و آهو در آوج و منطقه حفاظت شده باشگل تاکستان قرار دارند.
طاهری تاکید کرد: این حیوانات از گونههای تحت حمایت سازمان حفاظت محیط زیست بوده و لازم است که با هدف پیشگیری از تخلفهای صورت گرفته، شهروندان از آسیب رساندن به این حیوانات خودداری کنند.
این مسؤول به تعدد شکار خرگوش در حیات وحش نیز پرداخت و یادآور شد: گونه خرگوش سفید و خاکستری نیز از عمده جانورانی هستند که در حیات وحش استان مورد شکار قرار میگیرند که با توجه به زادآوری این جانور اگر اقدامات لازم صورت نگیرد شاهد آسیبهای جدی در محیط زیست خواهیم بود.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان قزوین خاطرنشان کرد: متاسفانه مشاهده شده در روزهای گذشته برخی ها به زیستگاههای جانوری نیز آسیب میزنند که این مساله باعث می شود تا بعدها شاهد باشیم که برخی حیوانات به سبب این نوع آسیب رساندن ها امکان حیات و زادآوری را از دست بدهند.
استان قزوین دارای سه منطقه حفاظت شده در باشگل تاکستان، رودبار الموت و طارم سفلی است.
نظر شما