ملی‌پوش وزنه‌برداری: برای المپیک ۲۰۲۴ پاریس برنامه ویژه دارم

تهران- ایرنا- ملی‌پوش دسته ۸۱ کیلوگرم وزنه‌برداری با انتشار فیلمی در فضای مجازی از رکوردشکنی در این دسته خبر داد.

«مصطفی جوادی» در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با تایید مهار وزنه ۲۰۸ کیلوگرمی در حرکت دوضرب اظهار داشت: این وزنه را در تمرینات مهار کردم که یک کیلوگرم بالاتر از رکورد جهانی به شمار می‌رود. البته این رکورد به صورت رسمی ثبت نخواهد شد زیرا ثبت رکورد نیاز به مسابقه رسمی دارد.

وی ادامه داد: تمام تلاش خود را به کار خواهم گرفت در یکی از تورنمنت‌های معتبر با مهار مجدد این وزنه، رکورد را از آن خود کنم. اکنون رکورد دسته ۸۱ کیلوگرم در اختیار وزنه‌بردار چینی‌ها است. 

ملی‌پوش وزنه‌برداری ایران ادامه داد: دسته ۸۱ کیلوگرم دسته مشکلی است و مدعیان آن نیز زیاد می‌باشد من به دنبال آن هستم تا با وزنه‌برداران نامدار چینی و ایتالیایی این دسته رقابت کنم. وزنه‌بردار نام آشنا چینی‌ها که سومین مدال المپیک خود را در توکیو ضرب کرد در این دسته است.

وی افزود: هر چند اخباری از خداحافظی وی منتشر شده اما چینی‌ها در این دسته یک وزنه‌بردار مطرح دیگر نیز دارند. کسب مدال در این دسته کار راحتی نیست اما تمام تلاشم را به کار خواهم گرفت تا رقیبی قدرتمند برای دیگر مدعیان باشم. 

دارنده مدال برنز مسابقات قهرمانی آسیا در حرکت یکضرب دسته ۷۳ کیلوگرم ادامه داد: در مسابقات تاشکند شرایط مساعد و مناسبی برای وزنه‌زدن نداشتم اما توانستم با مهار ۱۵۱ کیلوگرم مدال برنز حرکت یکضرب را از آن خود کنم. در تمرینات ۱۶۵ کیلوگرم را در یکضرب مهار کردم که رکورد خوبی به شمار می‌رود. با این رکورد و رکورد حرکت دوضرب می‌توانم به موفقیت در دسته ۸۱ کیلوگرم امیدوار باشم. 

جوادی با اشاره به برنامه خود برای المپیک ۲۰۲۴ پاریس افزود: تا آن زمان سه سال زمان باقی مانده و ممکن است مدعیان جدیدی در این دسته در ایران پیدا شود اما من تلاش دارم که بتوانم خود را با المپیک برسانم و این کار شدنی است. ۲۱ سال سن دارم و در ابتدای راه وزنه‌برداری هستم.  

به گزارش ایرنا، وزنه‌برداری ایران در المپیک توکیو به تک مدال نقره علی داودی در دسته فوق سنگین قناعت کرد اما برخی از کارشناسیان باور دارند که تربیت نخبگان جوان این رشته می‌تواند پشتوانه خوبی برای المپیک ۲۰۲۴ پاریس باشد.

علی داودی با ۲۲ سال سن و مصطفی جوادی با ۲۱ سال سن نمونه این جوانان هستند. همچنین در وزنه‌بردرای ایران علیرضا یوسفی یک نابغه به شمار می‌رود که مدال طلا المپیک جوانان را در کارنامه دارد.

«علیرضا زندی» و «رضا حسن‌پور» ۲ وزنه‌بردار جوان ایرانی هستند که اردیبهشت ماه توانستند در مسابقات قهرمانی جهان  مدال نقره و برنز دسته فوق سنگین را از آن خود کنند. 

در کنار این نفرات حافظ قشقایی با ۲۶ سال مدعی رسیدن به مدال دسته های سبک وزنه‌برداری به شمار می رود. وی سال ۲۰۱۹ و در مسابقات قهرمانی جهان در تایلند توانست به چهار دهه ناکامی ایران در مسابقات جهانی پایان دهد و مدال نقره دسته ۵۵ کیلوگرم را از آن خود کند. آخرین مدال ایران در دسته سبک را «محمد نصیری» در سال ۱۹۷۷  کسب کرد. 

حافظ قشقایی  چندی پیش در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با تایید تغییر وزن خود  گفت: لازمه حضورم در المپیک تغییر دسته و آمدن به وزن ۶۱ کیلوگرم است.

قشقایی پس از کسب مدال نقره مسابقات قهرمانی جهان در تایلند، در لیگ و مسابقات جام فجر در دسته ۶۱ کیلوگرم وزنه می‌زند.

همچنین در بخش زنان امید به کسب مدال در تورنمنت های آسیایی و جهانی افزایش پیدا کرده و ضرب سه مدال برنز توسط یکتا جمالی در مسابقات قهرمانی جوانان جهان در تاشکند نمونه توسعه این رشته در بین بانوان است. این مدال برای نخستین بار در تاریخ وزنه برداری زنان ایران ضرب شد. بعد از مدال جمالی کسب سهمیه المپیک توسط «پریسا جهانفکریان» مهمترین خبر وزنه‌برداری بود.

البته جهانفکریان به خاطر مصدومیت حضور در توکیو را از دست داد. 

به نظر می‌رسد وزنه‌برداری ایران در دوران گذار از نسل طلایی و پرورش نسل جدیدی است که بتوانند به مانند المپیک ۲۰۱۲ لندن و ۲۰۱۶ ریو افتخار افرین باشند. در المپیک ریو، بهداد سلیمی، سعید محمدپور و نواب نصیرشلال مدال طلا کسب کردند و کیانوش رستمی و سجاد انوشیروانی به مدال نقره رسیدند.

در المپیک ۲۰۱۶ ریو نیز کیانوش رستمی و سهراب مرادی مدال طلا کسب کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha