وزیر جدید فرهنگ عرصه را برای کنشگری همه فعالان فرهنگی فراهم کند

قم - ایرنا- رییس حوزه هنری قم با اشاره به معرفی محمدمهدی اسماعیلی به عنوان وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: از وزیر پیشنهادی انتظار می‌رود در دوره جدید عرصه اثرگذاری فرهنگی را برای تمام کنشگران دولتی و غیردولتی فراهم کند.

محمدعلی روزبهانی روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: عرصه فرهنگ صرفا میدان کنشگری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست؛ در دوره جدید بهتر است عرصه فرهنگ برای کنشگری همه فعالان این حوزه مانند کنشگران دولتی، بخش خصوصی، نیمه دولتی، صداوسیما، سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه علمیه و جبهه متکثر انقلاب اسلامی در سراسر کشور فراهم شود.

رییس حوزه هنری قم ادامه داد: در دوران جدید این وزارتخانه امید می رود که فعالیت ها از حالت رفع تکلیفی و فعالیت های روزمره اداری خارج شده و به مرحله سیاست گذاری های عمیق و کلان فرهنگی ارتقاء یابد.

وی یادآور شد: اگر پیشتیبانی و حمایت لازم از کنشگران فرهنگی فعال و اثرگذار در کشور مانند فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی صورت بگیرد؛ شاهد تحولات بی بدیلی در بهبود شاخص های فرهنگی خواهیم بود.

وی با اشاره به معرفی اسماعیلی به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، انتخاب وی با توجه به سیاست ها و برنامه های اعلامی را انتخاب امیدوارکننده ای برای اهالی فرهنگ و هنر دانست.

رییس حوزه هنری قم ادامه داد: وزیر پیشنهادی سابقه قابل قبولی در حوزه سیاست گذاری در عرصه فرهنگ دارد و در حوزه رسانه نیز تجربه های میدانی موفقی از وی ثبت شده است و مواجهه مطلوبی با این عرصه ها داشته است.

روزبهانی یادآور شد: وزیر پیشنهادی شناخت درستی از عرصه و کنش رسانه، فرهنگ و هنر دارد و این ویژگی می تواند وی را در برآورده کردن دغدغه هنرمندان و اصحاب رسانه در طول دوران تصدی گری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یاری کند.

به گفته وی، با انتخاب اسماعیلی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ظرفیت های عظیم فرهنگی کشور که نوعا در نگاه های سازمانی مورد غفلت قرار می گیرد  بار دیگر فعال شود و تحولات امیدبخشی را تجربه نماید.

رییس حوزه هنری قم ابراز داشت: بنظر می رسد وزیر پیشنهادی در حوزه هنر از تجربه لازم برخودار نباشد و امید این است که در این عرصه وی در صورت انتخاب شدن باید از مشاوران و معاونان اهل فن، دلسوز و کارکشته بهره ببرد تا دغدغه اهالی هنر به نحو درستی مدیریت شود.

وی با بیان اینکه مشاوران وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی نوعا از افراد دلسوز و متخصص در حوزه فرهنگ و هنر هستند، اظهار کرد: وزارت ارشاد چتر و خیمه انقلاب اسلامی برای اهالی هنر و رسانه است و این وزارتخانه باید با نگاه پدرانه به تمام جریانات هنری و رسانه ای تمام آنها در زیر پرچم انقلاب اسلامی جمع نماید و از تکثرهای غیراصولی جلوگیری بعمل آورد.

محمدمهدی اسماعیلی عضو هیات علمی دانشگاه تهران به عنوان وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی از سوی رییس جمهوری به مجلس شورای اسلامی معرفی شده است.

به گزارش ایرنا، محمدمهدی اسماعیلی متولد ۱۳۵۴ در کبوترآهنگ همدان، از طلاب دانش‌آموخته مدرسه عالی شهید مطهری، دکترای علوم سیاسی از پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و همچنین مدیر گروه «جامعه‌شناسی سیاسی مؤسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی» دانشگاه تهران است.

وی از فعالان فرهنگی، رسانه‌ای و سیاسی باسابقه و از چهره‌های فرهنگی و علمی نخبه جبهه انقلاب است.

اسماعیلی فعالیت‌های فرهنگی جدی خود را از سردبیری و مدیرمسئولی چندین نشریه فرهنگی‌اجتماعی در دهه ۷۰ آغاز کرده است.

وی از جمله مدیران تحول‌گرای راهبردی سازمان صداوسیما است که در جایگاه‌های مجری طرح نظام جامع ارزیابی تولیدات صداوسیما، مدیریت مرکز افکارسنجی سازمان، مدیرکل ارزیابی برنامه‌های تولیدی سیما و مؤسس قرارگاه رسانه سازمان صداوسیما به عنوان یک ساختار فرهنگی ‌اجتماعی پویا و نویدبخش تحول رادیو و تلویزیون حضور داشته است./

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha