سید راشد جزایری روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، مجموع واکسن وارد شده به استان را ۲۱۹ هزار و ۷۴۸ دُز اعلام کرد و افزود: از این تعداد تاکنون ۲۰۷ هزار و ۷۸۶ دُز تزریق شده است.
وی تصریح کرد: بر این اساس تاکنون ۹۴.۶ درصد واکسن تحویل داده شده به استان تزریق شده است و ۱۱ هزار و ۹۶۲ دُز باقی مانده است.
رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، بیشترین تعداد واکسن تحویلی به استان را از نوع سینوفارم با ۱۴۶ هزار و ۵۵۴ دُز اعلام کرد و گفت: پس از آن آسترازینکا با ۵۲ هزار و ۴۵۰ دُز، اسپوتنیک با یک هزار و ۹۹۴ دُز، کووبرکت با هشت هزار و ۲۵۰ دُز و بهارات با یک هزار و ۵۰۰ دُز به ترتیب بیشترین واکسنهای تحویلی به استان بوده است.
جزایری با اشاره به ترکیب جنسیتی افراد واکسینه شده در استان، تصریح کرد: تاکنون زنان ۵۱.۴ درصد و مردان ۴۸.۶ درصد جمعیت دریافتکننده واکسن کرونا در استان را به خود اختصاص دادهاند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه واکسیناسیون گروههای سنی بالای ۶۰ سال تا حدی در کاهش مرگ و میر این گروه سنی در موج پنجم کرونا موثر بوده است، خاطر نشان کرد: این در حالی است که همچنان تاکید مجموعه بهداشت و درمان استان بر رعایت پروتکلهای بهداشتی برای مصونماندن از ابتلا به ویروس کرونا است و این موضوع بارها در رسانهها و در جلسات به اطلاع مردم استان رسانده شده است.
جزایری خاطر نشان کرد: در طول ۱۸ ماه گذشته همواره مردم را نسبت به خودداری از برگزاری تجمعات، دورهمیها، جشنهای عروسی و مراسمهای ترحیم تشویق و ترغیب شدهاند و امید میرود با همراهی و همکاری بیش از پیش مردم روند افزایشی شیوع کرونا در استان در موج پنجم متوقف و روند رو به بهبودی حرکت کند.
به گزارش ایرنا، از ابتدای شیوع کرونا تا روز ۲۶ مرداد با انجام ۱۷۷ هزار و ۳۲۴ مورد تست مولکولی تشخیص کرونا، ۶۳ هزار و ۹۱۴ مبتلای قطعی به بیماری کووید ۱۹ در استان شناسایی شده است.
بر اساس آخرین رنگبندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تمامی ۱۰ شهرستان چهارمحال و بختیاری در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) شیوع کرونا قرار دارد.
تمامی تختهای بیمارستانی ویژه بیماران کرونایی چهارمحال و بختیاری که حدود ۷۰ درصد ظرفیت تختهای بیمارستانی این استان را شامل میشود، تکمیل شده و بیمارستان صحرایی در شهرستانهای شهرکرد و فارسان برای خدماترسانی به بیماران برپا شده است.
نظر شما