امام جمعه بجنورد: کانون‌های مساجد مروج ارزش ها در فرهنگ عمومی باشند

بجنورد- ایرنا- نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد در آستانه روز جهانی مسجد به نقش اهالی مسجد بویژه کانون های فرهنگی و هنری آن اشاره کرد و گفت: فعالان کانون های مساجد مروج ارزش ها در فرهنگ عمومی باشند.

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای فهما از خراسان شمالی، حجت الاسلام  رضا نوری روز چهارشنبه در نشستی با موضوع تقویت کانون های فرهنگی هنری در مصلاهای استان، به نقش فعالان فرهنگی در مساجد بویژه کانون های مساجد اشاره کرد و گفت: ترویج و نشر ارزش ها در فرهنگ عمومی باید به همت اهالی مسجد و با محوریت کانون ها انجام گیرد.
وی با تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، حضرت امام حسین (ع) و شهدای بی مانند واقعه کربلا، به شرایط ناگوار  شیوع مجدد کرونا و اهمیت رعایت پروتکل های بهداشتی اشاره کرد و از اهالی مسجد و برگزار کنندگان مراسم عزاداری و سوگواری ها خواست با احتیاط لازم و دقت بیشتر ناظر و مراقب رعایت شیوه نامه ها در سوگواری ها شد.
امام جمعه بجنورد تاکید کرد: در عزاداری ها و سوگواریها موظف و مکلف به رعایت پروتکل های بهداشتی هستیم .

وی تقویت کانون های مستقر در مصلاها را مورد توجه قرار داد و خواست تا با برنامه ریزی از ظرفیت این کانون ها بیش از پیش بهره مند شوند.
وی همچنین در ادامه  آموزش و برنامه ریزی و طرح ایده های نو توسط کانون ها با محوریت کانون های مصلا در هر شهر را خواستار شد.

امام جمعه بجنورد  برگزاری طرح تربیتی و آموزشی «مصلای شهر ما» در قالب طرح کلی سه میم (منزل، مدرسه و مسجد) را نیز مورد توجه قرار داد و گفت:  پس از گذر از شرایط خطرناک ابتلا به ویروس کرونا و  پشت سر گذاشتن  این ایام، لازم است با همکاری آموزش و پرورش طرح مذکور به طور جدی پیگیری و اجرا شود.
 

فعالیت ۳۸۹ کانون فرهنگی و هنری خراسان شمالی

 مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در این ستاد گفت: ۳۸۹ کانون فرهنگی هنری در مساجد استان فعال است که در قالب سایت بچه های مسجد فعالیت های این کانون ها ساماندهی، یکپارچه سازی و ثبت می شود.
هاشم شیرازیان همچنین افزود: پس از ثبت فعالیت ها در این سامانه هر سال در قالب برگزاری رویداد ملی فهما، اقدامات با اختصاص امتیازهای تعیین شده  امتیاز دهی و ارزیابی می شود و کانون های برتر معرفی و تقدیر می شود که امسال سومین دوره این ارزیابی همزمان با عید غدیر آغاز شد.

وی افزود:  هر ۲ سال یکبار نیز پایتخت فهما از میان شهرهایی که کانون های برگزیده و بیشترین امتیاز  با برنامه های ارزشمند اجرا کردند،  انتخاب و معرفی می شود.
شیرازیان اظهار داشت: فعالیت کانون ها در سامانه بچه های مسجد در قالب سه شبستان کلی و ۱۲ رواق و بیش از ۴۰ برنامه زیر مجموعه این رواق ها با موضوعات مختلف فرهنگی و هنری و نو آوری و شبکه سازی طراحی و در دسترس کاربران کانون ها قرار گرفته است.

 تعداد کانون های مساجد استان  ۳۹۳ کانون است که ۶۰ درصد کانون های در روستاها و حاشیه شهرها قرار دارند.

استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی دارای هزار و ۱۰۰ مسجد است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha